Manfrotto MK290XTA3-3W

Код товару: С000008712
Фото: Manfrotto MK290XTA3-3W

Нема в наявності

Ціна: 10 692 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Штатив 290 Xtra – ідеальне рішення з погляду стабільності для фотографів любителів. 290 Xtra - 3-секційний штатив, найбільший у лінійці 290, з алюмінієвими ногами і верхньою основою, що покращує жорсткість, зносостійкість та продуктивність. Алюмінієві запірні важелі ніг із регульованим натягом дозволяють нівелювати будь-які наслідки використання штатива, що виникають з часом.
 
Ключовою особливістю штатива є чотири регулювання кута нахилу ніг, які дають свободу для вашої творчості. Центральна колона додає гнучкості під час зйомки, дозволяючи збільшити діапазон мінімальної та максимальної висоти зйомки. Нові гумові накладки на ноги додають зручність захоплення та ергономічність. Штатив поставляється в комплекті з наплічною сумкою.
 
Цей штатив 290 Xtra поставляється в комплекті з новою вдосконаленою 3-осьовою фотоголовою 804, з швидкознімним майданчиком. Ця голова забезпечує точну побудову кадру та надійну підтримку для камер середньої тяжкості. Ключовою особливістю цієї голови є її висувні ручки, які складаються, коли не використовуються, що робить її ще більш компактною та транспортабельною. Її ручки виготовляються із спеціальної гуми, а сама голова – з легкого полімеру Adapto, завдяки чому голова поєднує в собі легку вагу та високу міцність.
 
особливості:
- 4 регульовані кутові позиції ніг
- Наднадійні алюмінієві регульовані замки
- Новий гумовий наконечник для покращення зчеплення
- Нова 3-осьова голова 804 для точного кадру по всіх 3 осях
- Спеціальна плечова сумка для максимізації транспортабельності
 
 
 

Manfrotto MK290XTA3-3W - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно купити Штативні набори або інші фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати набор за ринковими розцінками? Щоб максимально просто підібрати набор, за допомогою навігації. Введіть: Manfrotto і Вам будуть показані всі Штативні набори Manfrotto. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів сумнівів бути не може Товари, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Manfrotto. Якщо виникли під час підбору Manfrotto MK290XTA3-3W Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення заберіть у Олександрії найшвидше.

Максимальна висота 171.5 см
Максимальна висота без центральної колони 147.5 см
Мінімальна висота 42 см
Довжина у складеному вигляді 71 см
Максимальне навантаження 5 кг (ноги) / 4 кг (голова)
Кількість секцій 3
Знімна головка Так
Головка у комплекті Є
Тип голівки 3D
Безпечне корисне навантаження 4 кг
Передній нахил -30°/+90°
Бічний нахил -30°/+90°
Панорамне обертання 360°
Пухирцевий рівень Є
Швидкознімний майданчик 200LT-PL
Матеріал корпуса Алюміній
Комплектація Штатив Manfrotto MT290XTA3
Головка Manfrotto MH804-3W
Швидко-змінний майданчик 200LT-PL
Вага 2.55 кг
Країна виробництва Італія