Vanguard Vojo 13BK

Код товару: С000009596
Фото: Vanguard Vojo 13BK

У наявності

Ціна: 1 482 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Vanguard Vojo 13BK – зручна, легка, компактна сумка для фотокамери. Підійде для прогулянок пам'ятками.
Призначена для компактних бездзеркальних систем зі змінним об'єктивом. Виготовлена ​​із високоміцного водонепроникного матеріалу. Для зручного транспортування на плечі використовується регульована плечова лямка. Є кріплення на пояс, що знаходиться з тильного боку сумки.
Об'єм основного відділення підходить для більшості камер, його конструкція захищає від випадкових механічних пошкоджень. У передню накладну кишеню легко поміститься мобільний телефон. Біля основного відділення є ремінець з карабіном для кріплення дощового чохла. Закривається сумка клапаном на липучці, що забезпечує швидкий доступ до вмісту.
 
 
 

Vanguard Vojo 13BK - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Сумки для фото-відео техніки або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Сумка З вигодами для себе? Щоб вам простіше було підібрати Сумка, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Vanguard і Вам будуть показані всі Сумки для фото-відео техніки Vanguard. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Arsenal. Якщо з'явилися при виборі Vanguard Vojo 13BK Питання можна уточнити у наших фахівців. Фототовари можна отримати в Одесі в швидкі терміни.

Вага 0,27 кг
Колір

Чорний

Матеріал

Поліестер

Внутрішній розмір сумки (ДхШхВ) (mm)

130×75×145

Зовнішній розмір сумки (ДхШхВ) (mm)

205×115×180