Benro "FIF28AIB2 """"Travel"""" with monopod"""

Код товару: С000009727
Фото: Benro "FIF28AIB2 """"Travel"""" with monopod"""

У наявності

Ціна: 5 580 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Алюмінієвий штатив Benro (KIT) FIF28AIB2 "Travel" з моноподом
 
      
 

Штатив FIF28AIB2 з кульовою головкою IB2 від Benro - це компактний комплект обмеженої серії, який включає кульову голівку потрійної дії типу Arca IB2 зі швидкороз'ємною пластиною. FIF28AIB2 ідеально підходить для фотографів, які шукають штативи для подорожей із винятковими характеристиками, здатні витримувати до 14 кг спорядження. Штатив важить 2,19 кг, має максимальну висоту 138,5 см (165 см з висунутою центральною стійкою) та складається до 62,4 см для транспортування та зберігання. Поставляється у високоякісному футлярі для перенесення.
 
Натхнені успішною серією штативів Benro Travel, кожна з чотирисекційних ніжок має незалежний розворот, поворотні замки для легкого налаштування та шиповані ніжки для підвищеної стійкості. Для більшої універсальності одна з ніжок є знімною і може бути з'єднана з центральною колоною для створення монопода. Також є закрита ручка з пінопласту для зручного та надійного захоплення.
 
Сумісна з Arca кульова головка пропонує окремі ручки регулювання та блокування, а також панорамування на 360° із градуйованою шкалою панорамування для точного вирівнювання зображення. Кут нахилу 90° полегшує перемикання в портретну орієнтацію, а бульбашковий рівень допомагає переконатися, що вони знаходяться на одному рівні з горизонтом. Він також оснащений вбудованим затискачем типу Arca, який закріплює швидкознімний майданчик 1/4" -20, що входить в комплект.
 
 
 

Benro "FIF28AIB2 """"Travel"""" with monopod""" - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Штативи або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Штатив за вигідною ціною? Щоб легко було підібрати Штатив, за допомогою навігації. Введіть: Benro і перед вами з'явиться все Штативи Benro. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Weifeng. Виникли при виборі Benro "FIF28AIB2 """"Travel"""" with monopod""" Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Надсилання проводиться в Хмельницькому максимально швидко.

Вага
2,19 кг
Максимальне навантаження
14,0 кг
Максимальна висота
138,5 см
У складеному стані 
62,4 см