Kingston 64GB SDXC 100MB/s UHS-I

Код товару: С000010163
Фото: Kingston 64GB SDXC 100MB/s UHS-I

У наявності

Ціна: 342 грн

Гарантія

60 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 Карти пам'яті Canvas Select Plus SD компанії Kingston забезпечують найвищу продуктивність, швидкість та надійність для вимогливих навантажень, таких як передача та доробка фотографій високої роздільної здатності та зйомка та редагування відео з роздільною здатністю Full HD. Вони можуть досягати швидкостей класу 10 UHS-I (до 100 МБ/с) , дозволяючи легко зберігати і швидко передавати файли, а сучасний інтерфейс UHS-I підтримує запис відео кінематографічної якості з роздільною здатністю Full HD і 4K Ultra HD.
 
 Карти пам'яті Canvas Select Plus SD способи працювати в найсуворіших умовах, тому їх сміливо можна брати будь-куди з упевненістю, що ваші фотографії, відео та файли будуть у безпеці. Доступні різні варіанти ємності ( до 512 ГБ ) і надається гарантія на весь термін експлуатації.

Kingston 64GB SDXC 100MB/s UHS-I - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Карти пам'яті А також інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Карта пам'яті за гарною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Карта пам'яті, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Kingston і Вам будуть показані всі Карти пам'яті Kingston. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не думати про якість товарів. Вироби, які можна придбати у нас, виробляють відомі компанії, наприклад SanDisk. Якщо з'явилися при підборі Kingston 64GB SDXC 100MB/s UHS-I Питання можна задати нашим фахівцям. Надсилання проводиться в Харкові якомога швидше.

Тип картки
SDXC
Обсяг пам'яті
64 Гб
Клас карти пам'яті SD, SDHC, SDXC
10
Швидкість читання до
100 МБ/с
Швидкість запису до
70 МБ/с
Робоча температура
-25 до 85
Напруга
3.3
Розміри (Д x Ш x В)
24 x 32 x 2,1
Призначення
для фото-відеокамер; для ПК/ноутбуків
Підтримка UHS-I
є