Power Plant DMW-BLK22 2250mah

Код товару: С000010203
Фото: Power Plant DMW-BLK22 2250mah

У наявності

Ціна: 1 199 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Акумулятор PowerPlant для Panasonic DMW-BLC12, DMW-GH2 – це сучасна літієво-іонна батарея для фото та відеокамер, яка забезпечить тривалий час автономної роботи Вашого пристрою.
Акумулятор PowerPlant це повноцінний аналог оригінального акумулятора Panasonic DMW-BLC12, DMW-GH2. У виробництві використані тільки високоякісні елементи живлення та японські чіпи оригінальних виробників, тому акумулятор має високу енергетичну щільність, низький саморозряд, зберігає заряд навіть при тривалому використанні, а відсутність "ефекту пам'яті
і здатність швидко перезаряджати його не досягаючи повної розрядки, можна зарахувати до ключових переваг.
Фірма PowerPlant гарантує безпеку використання батареї PowerPlant Panasonic DMW-BLC12, DMW-GH2 з Вашою камерою або відеокамерою.
 

Power Plant DMW-BLK22 2250mah - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Акумулятори для фото-відео А також інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Акумулятор за ринковими розцінками? Щоб точно підібрати Акумулятор, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Power Plant і перед вами відкриються всі необхідні для вас Акумулятори для фото-відео Power Plant. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Power Plant. Виникли при покупці Power Plant DMW-BLK22 2250mah Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товари заберіть в Бердянське в потрібні терміни.

Назва
Panasonic DMW-BLC12, DMW-GH2
Місткість
1200 mAh
Тип акумулятора
Тип акумулятора: Li-ion
Напруга
7,2V
Потужність
8.6Wh
Виробник
PowerPlant
Гарантія
12 місяців