Power Plant Canon TLP-E6NH 2250mAh з кабелем Type-C

Код товару: С000011222
Фото: Power Plant Canon TLP-E6NH 2250mAh з кабелем Type-C

У наявності

Ціна: 2 199 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Акумулятор Power Plant Canon TLP-E6NH 2250mAh с кабелем Type-C – це сучасна літієво-іонна батарея для фото та відеокамер, яка забезпечить тривалий час автономної роботи Вашого пристрою.
Акумулятор PowerPlant це повноцінний аналог оригінального акумулятора Canon LP-E6NH який можна заряджати від USB Type-C. У виробництві використані тільки високоякісні елементи живлення та японські чіпи оригінальних виробників, тому акумулятор має високу енергетичну щільність, низький саморозряд, зберігає заряд навіть при тривалому використанні, а відсутність "ефекту пам'яті"
і здатність швидко перезаряджати його не досягаючи повної розрядки, можна віднести до ключових переваг.
Фірма PowerPlant гарантує безпеку використання батареї PowerPlant Canon LP-E6N з фотокамерою або відеокамерою.
Акумулятор можна використовувати замість оригінального  CANON LP-E6, LP-E6N, 
LP-E6NH

Power Plant Canon TLP-E6NH 2250mAh з кабелем Type-C - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Акумулятори для фото-відео фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Акумулятор З вигодами для себе? Щоб максимально просто підібрати Акумулятор, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Power Plant і Ви побачите всі необхідні Акумулятори для фото-відео Power Plant. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість запчастин можна не переживати. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими виробниками, наприклад Powerex. Якщо виникли під час підбору Power Plant Canon TLP-E6NH 2250mAh з кабелем Type-C Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари отримаєте Кременчуці максимально швидко.

Назва: Power Plant Canon TLP-E6NH 2250mAh с кабелем Type-C
Ємність: 2250 mAh
Тип акумулятора: Li-ion
Напруга: 7.2V
Потужність: 16.2 Wh
Виробник: PowerPlant
Гарантія: 12 місяців