Sony 256 GB CFexpress Type B CEBG256.SYM

Код товару: С000010341
Фото: Sony 256 GB CFexpress Type B CEBG256.SYM

У наявності

Ціна: 23 352 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Карти пам'яті CFexpress Type B підвищують продуктивність і ідеально підходять для професіоналів, які ведуть зйомку в екстремальних умовах. Це нове покоління карт забезпечує збереження відснятого матеріалу. Завдяки цьому фотографії, відео та просто любителі фотографій можуть оптимізувати знімальний процес.
 
Неймовірна швидкість, де б ви ні були
 
Завдяки неймовірно високим швидкостям до 1700 МБ/с (запис) і 1480 МБ/с (запис) цю карту пам'яті можна ефективно використовувати і з майбутніми моделями камер і камкордерів. CFexpress Type B від Sony призначений для професійних фотографів, відеооператорів, а також любителів, які хочуть за рахунок швидкості підвищити високу продуктивність роботи та користуватися надійним продуктом. 
 
Працюйте швидше і продуктивніше
 
Після вдосконалення стандартів XQD® і CFAST® карти пам'яті CFexpress Type B стали незамінними для професіоналів. Щоб розділити час творчості, потрібно оптимізувати робочий процес. В цьому допоможуть компактні та прочні карти CFexpress, які обробляють файли високої роздільності та відеозаписи з інтенсивною швидкістю потоку.
Це одна із самих швидких карт пам'яті: її швидкість запису становить до 1480 МБ/с, тому вона ідеально підходить для серійних зйомок динамічних сцен у нежатому форматі RAW (наприклад, тварин у природному середовищі та автоспортивних заходах).
 
Висококласна відеозйомка
 
Карти CFexpress Type B забезпечують стабільну зйомку з високою швидкістю потоку у форматі 4K і більше. Тому ці карти є найкращим варіантом для професійних відеокамер.
 
Ультрапродуктивна робота
 
Получіть більше часу для ретуші та редагування контенту за рахунок використання вдосконаленого пристрою розрахунку MRW-G1. З ним ви зможете набагато швидше переносити матеріали на ПК і робити резервні копії великих файлів.
 
Неймовірна міцність
 
Беріть карту пам'яті CFexpress Type B на спортивні заходи, позастудійну зйомку та в будь-яку експедицію, оскільки вона передбачена для тривалого професійного використання в найскладніших умовах. Ведіть знімок, змініть карти і спокійно зберігайте їх, де б ви не знаходилися.
 
Для використання в сурових умовах
 
Надежный корпус карт CFexpress Type В у порівнянні 3 рази прочніше за стандартом у відношенні стійкості до згинання. Прочність карти тестувалася при дії сили в 70 Н. Також показано, що вони можуть витримувати падіння з висоти до 5 м.
 
Для використання в важких умовах
 
Карти пам'яті CFexpress Type B безвідмовно працюють при екстремальних температурах, рентгеновському висвітленні, в електростатичному полі, а також в умовах інтенсивного ультрафіолетового сонячного світла.
 
 
 
 
 

Sony 256 GB CFexpress Type B CEBG256.SYM - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Карти пам'яті А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Карта пам'яті з хорошими знижками. Щоб точно підібрати Карта пам'яті, Скористайтеся навігацією. Введіть: Sony і Ви побачите, які доступні для замовлення Карти пам'яті Sony. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Sony. З'явилися при покупці Sony 256 GB CFexpress Type B CEBG256.SYM Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Миколаєві у мінімальні терміни.

Тип
CFexpress
Объем
256 ГБ
Виробник
Sony
Розмір
29,6 x 38,5 x 3,8 мм
Швидкість запису даних
до 1480 МБ/с
Швидкість читання даних
до 1700 МБ/с
Додатково
Робочий інтервал температура -25...+85°C (без утворення конденсату)
Гарантійний термін
60 мес.