SmallRig Cold Shoe (1241)

Код товару: С000010472
Фото: SmallRig Cold Shoe (1241)

У наявності

Ціна: 231 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Кріплення холодний черевик SmallRig Cold Shoe призначене для встановлення на свій фотоапарат компактного мікрофону, камерного відеосвітла, фотоспалаху.
Встановлюється будь-яку клітину для камер, а також кронштейни, планки та інші кріплення з отворами з різьбленням 1/4"-20 або M2.5.
Білі стрілки на холодному черевику показують правильний напрямок ковзання аксесуара, що дозволяє правильно та швидко монтувати кріплення.
 
Вигнуті всередину фаски SmallRig Cold Shoe 1241 запобігають випаданню або випадковому зняттю камерних відеоаксесуарів.
 
 

SmallRig Cold Shoe (1241) - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Клітини та аксесуари або інші елементи фотототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Клітина та аксесуари за бюджетною ціною? Щоб легко підібрати Клітина та аксесуари, скористайтеся зручною системою. Введіть: SmallRig і Ви побачите список з Клітини та аксесуари SmallRig. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад SmallRig. Виникли при виборі SmallRig Cold Shoe (1241) Запитайте наших професіоналів. Замовлення отримаєте Краматорську якомога швидше.

Сумісність: клітини SmallRig або інші клуні з різьбовими кріпленнями 1/4”-20 та M2.5;
Кріплення для аксесуарів: кріплення під холодний черевик;
Монтаж на клітини: за допомогою 1 х гвинта 1/4”-20 та 2 х гвинтів M2.5;
Матеріал: алюміній;
Розмір: 25 x 25 x 9 мм;
Вага: 13 р.