SmallRig Cage for Sony A7C (3081B)

Код товару: С000011950
Фото: SmallRig Cage for Sony A7C (3081B)

У наявності

Ціна: 2 268 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

SmallRig Cage for Sony A7C 3081B - це клітка, яка щільно облягає корпус бездзеркального фотоапарата Sony A7C. Легкий і компактний ріг допомагає максимально використовувати можливості монтажу додаткового обладнання на цю камеру. Фотоапарат Sony A7C встановлюється в клітку за допомогою гвинта 1/4'' - 20 і додатково фіксується фіксатором з правого боку. В арсеналі SmallRig Cage 3081B, як завжди, присутні кілька монтажних отворів 3/8"-16, 1/4" -20, типу ARRI й, звичайно ж, "холодний башмак". Завдяки вбудованій швидкознімній системі Arca-Swiss, клітку можна швидко встановити на штатив, ручний стедикам, слайдер та іншу систему стабілізації для плавного знімання.
Крім того, легкий і ергономічний дизайн клітки SmallRig for Sony A7C дозволяє максимально підвищити зручність фото- і відеозйомки з рук.

SmallRig Cage for Sony A7C (3081B) - в інет-маркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Клітини та аксесуари А також інші фототовари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Клітина та аксесуари за низькою ціною? Щоб правильно вибрати Клітина та аксесуари, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: SmallRig і Вам будуть запропоновані різні Клітини та аксесуари SmallRig. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад SmallRig. Якщо з'явилися при виборі SmallRig Cage for Sony A7C (3081B) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлення отримаєте Сумах в потрібні терміни.

Комплектація
1 х клітка для камери SmallRig Cage for Sony A7C;
1 х викрутка.

Технічні характеристики
● Сумісність: фотоапарат Sony A7C;
● Монтажне кріплення: гвинт 1/4"-20 і фіксатор з правого боку;
● Кріплення для аксесуарів:
      різьбові кріплення 1/4"-20;
      різьбові кріплення 3/8"-16;
      різьбові кріплення ARRI-Style;
      кріплення під холодний башмак;
● Матеріал: алюміній;
● Розмір: 140 х 90,5 х 52 мм;
● Вага: 134 г ± 5 г.