SmallRig Screw Set (MB2734)

Код товару: С000010497
Фото: SmallRig Screw Set (MB2734)

Нема в наявності

Ціна: 630 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Набор винтов SmallRig MB2734 используется для монтажа и фиксации аксессуаров видеосъемки на клетки для фотоаппаратов, компактных видеокамер. В нем есть винты с головками под шлицевую, крестообразную отвертку, шестигранный ключ.

Набор SmallRig MB2734 применяется для крепления аксессуаров SmallRig: рельсовых зажимов, планок, ручек, держателей, кабельных зажимов и т.д. Поскольку винты стандартные, то они могут также применяться для монтажа операторских аксессуаров и дополнительного оборудования фото- и видеосъемки на ручные риги, стабилизаторы и штативные системы других брендов.

Комплектация:
2 x винта 1/4" под шлицевую отвертку;
8 x винтов 1/4" под шестигранный ключ;
2 x винта 3/8" под шлицевую отвертку;
4 x винта M2;
2 x винта M2.5 под шестигранный ключ;
4 x винта M3;
4 x винта M4 под шестигранный ключ;
1 x кейс.

SmallRig Screw Set (MB2734) - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо потрібно придбати Клітини та аксесуари А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-супермаркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Клітина та аксесуари за вигідною ціною? Щоб правильно підібрати Клітина та аксесуари, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: SmallRig і Вам будуть показані всі Клітини та аксесуари SmallRig. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад SmallRig. З'явилися при покупці SmallRig Screw Set (MB2734) Запитайте наших професіоналів. Замовлену продукцію можна отримати в Білій Церкві найшвидше.

Технические характеристики:
- Материал:
      винты: нержавеющая сталь;
      кейс: пластик;
- Вес: 78 г (комплект).