SmallRig Swivel and Tilt Monitor Mount (BSE2346B)

Код товару: С000010501
Фото: SmallRig Swivel and Tilt Monitor Mount (BSE2346B)

У наявності

Ціна: 1 500 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Крепление SmallRig Swivel and Tilt Monitor Mount with Cold Shoe BSE2346B обеспечивает более удобный монтаж накамерных видеомониторов на "холодный башмак" фотоаппаратов или видеокамер. А кроме того, дает возможность видеооператору вращать их на 360° и наклонять в пределах 140°. Видеомонитор или прибор накамерного видеоосвещения устанавливается на верхней части фотоаппарата, видеокамеры или совместимой клетки для камер с помощью адаптера Cold Shoe BSE2346.

Данное крепление SmallRig для видеомониторов очень удобно тем, что позволяет удерживать монитор в любом положении без использования дополнительных инструментов. SmallRig Swivel and Tilt Monitor Mount изготавливается из алюминия на станках с ЧПУ и предназначено для видеомониторов с диагональю до 7" и весом до 1,2 кг.

Верхняя плоскость шарнирного крепления SmallRig Swivel BSE2346B оснащена резиновой прокладкой для защиты видеомонитора или накамерного освещения от царапин.

Комплектация:
1 x крепление SmallRig Swivel and Tilt Monitor Mount;
1 x шестигранник.

SmallRig Swivel and Tilt Monitor Mount (BSE2346B) - у віртуальному магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Клітини та аксесуари або інші аксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет АВС Фото. Виберіть із пропозицій Клітина та аксесуари З вигодами? Щоб правильно підібрати Клітина та аксесуари, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: SmallRig і Ви побачите, які доступні для замовлення Клітини та аксесуари SmallRig. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не думати про якість товарів. Вироби, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад SmallRig. З'явилися при покупці SmallRig Swivel and Tilt Monitor Mount (BSE2346B) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Товар можна отримати в Івано-Франківську в необхідні терміни.

Технические характеристики:
- Совместимость:
      накамерные мониторы:
      SmallHD Focus Series;
      SmallHD Focus OLED Series;
      SmallHD UltraBright Series;
      SmallHD 500/700 Series;
      Atomos Ninja Series;
      Atomos Shogun Flame;
      Blackmagic Video Assist 5”;
      и другие мониторы с диагональю до 7" и весом до 1.2 кг;
- Полезная нагрузка: 1,2 кг;
- Диапазон вращения:
      поворот (вправо-влево): 360°;
      наклон (вниз-вверх): 140°;
- Монтажное крепление: крепления под «холодный башмак»;
- Материал: алюминий;
- Размер: 46 х 50 х 30 мм;
- Вес: 82 г.