Godox UB-165S парасоля параболічна срібна 165см

Код товару: С000010733
Фото: Godox UB-165S парасоля параболічна срібна 165см

У наявності

Ціна: 1 900 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

        

Завдяки новим параболічним фотопарасолькам компанія Godox робить великий крок уперед у світлоформуванні: абсолютна свобода для творчості. Універсальні та надзвичайно портативні параболічні парасольки створюють джерело нескінченного художнього самовираження. На відміну від звичайних парасольок, параболічні парасольки  Godox UB-165S  діаметром 165см, зі сріблястою поверхнею, що відбивають, дають кращий контроль над контрастом, насиченістю і градацією тіней від об'єктів. Параболічний фото-парасолька, що ідеально підходить для студійної фешн- і портретної зйомки, може легко змінювати характер світла завдяки фокусуванню парасольки за допомогою штока.

Сріблястий для яскравих образів

Парасолька зі срібним внутрішнім покриттям надає чіткості та виразності вашої моделі, а також створює природні відблиски. Ви отримаєте не лише освітлений об'єкт, а й точний контроль контрасту, насиченості та різкості кордонів. Він ідеально підходить для створення яскравого образу із різкими контурами. При використанні дифузора (придбається окремо) світло можна зробити набагато м'якшим.

Компактна та портативна конструкція

Параболічна парасолька легка і зручна в транспортуванні. Парасолька поставляється зі спеціально розробленою сумкою з ременем.

 

Godox UB-165S парасоля параболічна срібна 165см - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Парасолі студійні або інші фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Парасолі студійні зі знижками? Щоб точно підібрати Парасолі студійні, за допомогою зручної навігації. Введіть: Godox і перед вами будуть Парасолі студійні Godox. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як товари можна бути впевненими. Товари, які можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Bowens. Виникли при виборі Godox UB-165S парасоля параболічна срібна 165см Запитайте наших професійних менеджерів. Доставка проводиться Миколаєві найшвидше.

Країна-виробник товару  .
Форма профілю -  Глибокий Профіль
Тип Парасолі -  Срібний на Відображення
Дифузор у Комплекті -  Ні
Діаметр –  165 см
Об'ємна вага упаковки -  2.4 кг.
Габарити упаковки -  113×21×4 см
Виробник -  Godox
Тип -  Фотозонт