Nikon FTZ II Mount Adapter (JMA905DA)

Код товару: С000010847
Фото: Nikon FTZ II Mount Adapter (JMA905DA)

У наявності

Ціна: 9 412 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Один байонет. Безмежне натхнення

Світ об'єктивів NIKKOR. Нескінченні можливості. Використовуйте об'єктиви з байонетом F із фотокамерою Nikon Z.

 

Без компромісів

Встановлювати об'єктиви з байонетом F на фотокамери Nikon Z стало зручніше завдяки перехіднику байонету FTZ II другого покоління. У нього покращена ергономіка, тому при вертикальній зйомці у вас буде достатньо місця для пальців, навіть у рукавичках. Який би об'єктив із байонетом F ви не використовували, якість зображення залишається незмінною, а при використанні об'єктивів NIKKOR, не оснащених системою придушення вібрацій (VR), ви зможете досягти абсолютно нового рівня різкості.

 

 

Новий рівень різкості

Тепер для сотень об'єктивів з байонетом F доступна зйомка в режимі автоматичної експозиції. Об'єктиви з байонетом F, оснащені двигуном автофокусування, зберігають всі можливості автофокусування.

 

 

Неперевершена стабілізація

Якщо ви використовуєте об'єктив з байонетом F з функцією VR, відстеження відхилень горизонтальної та вертикальної осей камери доповнюється вбудованою в камеру функцією відстеження відхилень третьої осі. Якщо використовується об'єктив з байонетом F без функції VR, відхилення всіх трьох осей коригуються самою фотокамерою.

Стиль NIKKOR

Бездоганний – це не лише про роботу. Перехідник байонету FTZ II пофарбований під колір шкіри та гармонійно поєднується з об'єктивом. І з фотокамерою Nikon серії Z.

 

 

Сміливіше вперед

Продумана конструкція захищена від пилу та крапель вологи. Місця з'єднання об'єктива та камери, а також кнопки та важелі забезпечені гумовими ущільнювачами. Завдяки легкому та міцному корпусу з магнієвого сплаву ви можете вирушити зі своєю фотокамерою будь-куди.

 

 

 

Nikon FTZ II Mount Adapter (JMA905DA) - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно замовити Адаптери або інші елементи фотототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Адаптер за гарною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Адаптер, за допомогою фільтрів. Введіть: Nikon і Ви побачите список з Адаптери Nikon. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Товари, які можна замовити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Viltrox. З'явилися під час підбору Nikon FTZ II Mount Adapter (JMA905DA) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Товари отримаєте Дніпропетровське своєчасно.

Тип об'єктиву Перехідник (адаптер)
Модель FTZ Mount Adapter II
Матеріал Метал
вага, кг 125 г
Кріплення об'єктиву (байонет) Nikon F