Weifeng WF-616

Код товару: С000011354
Фото: Weifeng WF-616

У наявності

Ціна: 8 402 грн

Гарантія

3 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Відео штатив (KIT) WF-616
Відеоштатив цієї серії є повноцінним професійним відеоштативом, що включає ніжки, середній рівень, рухливу головку з розміром чаші 75 мм і чорну сумку для перенесення.
У ніжках використовуються великі ергономічні ручки регулювання блокування та гумові ніжки для стійкості. Голову можна зафіксувати на штативі зі стандартною чашею 65 мм з окремим регулюванням замку, що забезпечує регулювання панорамування та нахилу на додаток до голови.
Двосекційна рукоятка легко кріпиться до будь-якої сторони голови. Швидкознімна відеопластина з окремим запобіжником може запобігти несподіваному зісковзуванню відеокамери. Сумка для перенесення досить велика, щоб вмістити ноги, голову та розпірку, що зручно при транспортуванні та може краще захистити штатив.
 
Особливості:
1. Страховка від ковзання, що ефективно запобігає випадковому ковзанню камери.
2. Професійний бульбашковий рівень, щоб ваші фотографії або відео були рівними.
3. Рідинна демпфуюча головка з розміром чаші 75 мм, що забезпечує плавний рух камери.
4. Багатоцільовий, потужніший. Головку чаші можна легко розібрати на плоску головку, а потім використовувати з відеообладнанням із гвинтом 3/8 дюйма.
5. Злегка затягніть ручку блокування головки і злегка послабте гвинти шестигранною головкою за допомогою L-подібного ключа (послабте гвинти, не вивертаючи їх повністю), потім поверніть нижню чашу проти годинникової стрілки, плоска головка успішно перетворена.
6. Ручка підходить як зліва, так і праворуч від голови для зручного керування користувачем.
 

Weifeng WF-616 - в інет-маркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Штативи для відео А також інші фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. З асортименту підберіть Штативи для відео за вигідною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Штативи для відео, скористайтеся зручною системою. Введіть: Weifeng і Ви побачите всі необхідні Штативи для відео Weifeng. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Weifeng. Якщо з'явилися при підборі Weifeng WF-616 Запитайте наших фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Львові у мінімальні терміни.

Максимальна висота 1800 мм
Висота в складеному вигляді 855 мм
Розмір чаші 75 мм
Діапазон нахилу -75° /+90°
Максимальна вантажопідйомність 8 кг