AccPro Груша CL-04

Код товару: С000011424
Фото: AccPro Груша CL-04

У наявності

Ціна: 119 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Груша для чищення оптики AccPro CL-04 використовується для видалення пилу з поверхні сенсора, а також із нутрощів корпусу камери.
Також модель буде корисною в мікроелектроніці і з механізмами годинника.
З зворотного боку виробу розташований повітряний клапан, який забирає повітря із задньої частини груші, а з зворотного боку груші знаходиться пластиковий звужений повітропровід, який видує повітря досить потужним спрямованим потоком.
 
 

AccPro Груша CL-04 - в інет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Засоби для чищення оптики або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Засіб для чищення оптики за доступною ціною. Щоб правильно вибрати Засіб для чищення оптики, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: AccPro і Ви побачите доступні для замовлення Засоби для чищення оптики AccPro. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі фірми, наприклад . Виникли при покупці AccPro Груша CL-04 Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлений товар можна отримати Полтаві максимально швидко.

Висота: 9 см;
Діаметр: 4см.