AccPro Груша CL-04

Код товару: С000011424
Фото: AccPro Груша CL-04

У наявності

Ціна: 126 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Груша для чищення оптики AccPro CL-04 використовується для видалення пилу з поверхні сенсора, а також із нутрощів корпусу камери.
Також модель буде корисною в мікроелектроніці і з механізмами годинника.
З зворотного боку виробу розташований повітряний клапан, який забирає повітря із задньої частини груші, а з зворотного боку груші знаходиться пластиковий звужений повітропровід, який видує повітря досить потужним спрямованим потоком.
 
 

AccPro Груша CL-04 - на сайті магазину АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Засоби для чищення оптики А також інші фототовари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Засіб для чищення оптики за бюджетною ціною? Щоб точно підібрати Засіб для чищення оптики, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: AccPro і перед вами з'явиться Засоби для чищення оптики AccPro. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не думати про якість товарів. Всі фототовари, які можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Lenspen. Якщо з'явилися при підборі AccPro Груша CL-04 Питання можна прояснити у наших фахівців. Надсилання проводиться в Ужгород без затримок.

Висота: 9 см;
Діаметр: 4см.