GVM GR-120QD Professional 120 см слайдер карбоновий моторизований

Код товару: С000011708
Фото: GVM GR-120QD Professional 120 см слайдер карбоновий моторизований

У наявності

Ціна: 19 990 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Моторизований слайдер для камери GVM GR-120QD 6 в 1 з відстежуючою зйомкою, панорамною зйомкою, інтервальною зйомкою, захопленням відео, довільним встановленням початкової та кінцевої точок.

 

Панорамна зйомка на 120 градусів перемістить повзунок червоної ручки по обидва боки камери в нижній лівий кут і верхній правий кут. При необхідності можна встановити початкову та кінцеву точки, швидкість ковзання, час затримки, відстань ковзання, час паузи, кількість зображень тощо.

Перейдіть до "Налаштування" через головне меню програми, щоб встановити початкову точку A, кінцеву точку B, швидкість (1% -100%), потім поверніться в головне меню і перейдіть до Video Shot та Auto loop, щоб розпочати циклічну зйомку.

 

Автоматичний круговий маршрут (або зупинка) (заощаджує 80 % часу) (підтримує відстеження та панорамні знімки з кутом огляду 120 градусів). Інтервальна зйомка: увійдіть в "Налаштування" через головне меню, щоб встановити початкову точку А, кінцеву точку. B, швидкість (1%-100%) Автоматичний рух туди та назад (або зупинка).
 
Моторизований відеослайдер GR-120QD підтримує цейтраферну зйомку, переміщаючись із встановленими інтервалами, заданими користувачем. Ви можете встановити швидкість ковзання, інтервали ковзання, час зупинки, номер фотографії та автоматичний цикл.
 
  
Використання 8 шарів вуглецевого волокна полегшує транспортування, робить його міцним, стабільним та гладким.
 
Слайдер GVM з керуванням APP дає вам можливість керувати рухом камери на відстані та одночасно встановлювати потрібний параметр для камери, сумісний ручний режим та автоматичний режим.
 
 
 
Комплектація:
 
  • 1х Слайдер GVM GR-120QD
  • 1x Контролер
  • 1х Акумулятор
  • 1x Зарядний пристрій
  • 1x Провід підключення контролера
  • 6x Кабель на затвор
  • 1x Подовжувач затвора
  • 1x Сумка для перенесення

 

 

GVM GR-120QD Professional 120 см слайдер карбоновий моторизований - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Штативи для відео та інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Штативи для відео за ринковими розцінками? Щоб вам простіше було вибрати Штативи для відео, скористайтеся зручною системою. Введіть: GVM і Ви побачите список з Штативи для відео GVM. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Не варто сумніватися як товари. Всі фототовари, представлені у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Manfrotto. З'явилися під час замовлення GVM GR-120QD Professional 120 см слайдер карбоновий моторизований Запитайте наших професіоналів. Надсилання проводиться в Миколаєві якомога швидше.