Benro Incognito B200 Хакі (ICB200KH) фоторюкзак

Код товару: С000011732
Фото: Benro Incognito B200 Хакі (ICB200KH) фоторюкзак

У наявності

Ціна: 2 497 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
 
Benro B200 Incognito (ICB200KH) – це фоторюкзак зі стильним та головне з практичним дизайном, який призначений для транспортування фото та відеотехніки, а також особистих речей.
 
Внутрішній простір рюкзака Benro B200 Incognito (ICB200KH) поділено на два окремі відсіки – один для фото чи відеотехніки, а інший для додаткових аксесуарів чи особистих речей. Для безпечного транспортування техніки доступ до відсіку з нею відбувається з боку спинки рюкзака через великий відкидний клапан, що відкриває зручний доступ відразу до всього вмісту відділення. Закривається клапан за допомогою замка-блискавки, а його конструкцією передбачені спеціальні обмежувачі, що запобігають випаданню техніки в момент відкриття.
 
Внутрішній простір відсіку для фототехніки виготовлено з ворсистої тканини, яка не тільки захищає техніку від подряпин та потертостей на її корпусі, а й дозволяє кріпити знімні перегородки з м'якого матеріалу для налаштування внутрішнього простору відповідно до габаритів та форми техніки. Загалом розміри відсіку для фототехніки становлять 28 x 12,5 x 25 см, що дозволяє транспортувати одну дзеркальну або бездзеркальну камеру з прикріпленим об'єктивом, один-два додаткові об'єктиви і, наприклад, спалах камери. Слід зазначити, що відсік для техніки рюкзака Benro B200 Incognito (ICB200KH) з усіх боків, а також відкидного клапана, оснащений спеціальними вкладишами з щільного матеріалу, призначеного для захисту вмісту рюкзака.
 
Що стосується відділення для особистих речей, то тут слід зазначити наявність системи ролтоп, що дозволяє користувачеві регулювати його ємність в залежності від кількості речей, які необхідно вмістити. Доступ до вмісту відбувається зверху рюкзака, а фіксація ролтоп системи здійснюється за допомогою спеціального ременя з пряжкою. Крім цього, на передній грані рюкзака Benro B200 Incognito (ICB200KH) розміщена велика кишеня на блискавці, всередині якої крім зручного органайзера для дрібних аксесуарів передбачений окремий, захищений відсік для транспортування планшета з діагоналлю екрана до 10 дюйм, а на бічних гранях з еластичного матеріалу, які відмінно підійдуть для транспортування фляги з водою або будь-яких інших речей, до яких може знадобитися швидкий доступ.
 
На бічних гранях рюкзака передбачена система кріплення у вигляді ременів із фастексом, які у поєднанні з еластичними кишенями дозволяють надійно зафіксувати для транспортування стандартний штатив або монопод.
 
Зовні фоторюкзак Benro B200 Incognito (ICB200KH) має розміри 34,5 x 20,5 х 43,5 см, а його вага складає 880 грам. Для виготовлення рюкзака використовується зносостійкий поліестер з товщиною нитки в 900D, та спеціальним водовідштовхувальним просоченням для захисту рюкзака та його вмісту від намокання.
 
 

Benro Incognito B200 Хакі (ICB200KH) фоторюкзак - в онлайн-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Рюкзаки для фото-відео техніки або інші аксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у інтернет магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Рюкзак за низькою ціною? Щоб легше було підібрати Рюкзак, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Benro і Ви побачите список з Рюкзаки для фото-відео техніки Benro. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не переживати. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Benro. Якщо з'явилися при купівлі Benro Incognito B200 Хакі (ICB200KH) фоторюкзак Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Житомирі максимально швидко.

Місткість: Професійна дзеркальна або бездзеркальна камера з прикріпленим до неї
об'єктивом, 1-2 додаткові об'єктиви, накамерне світло або спалах.
Відділення для планшета: Є, до 10 дюймів
Кріплення для штатива
Доступ до відсіку з фототехнікою: З боку спинки
Матеріал: Поліестер 900D
Зовнішні габарити: 34,5 x 20,5 х 43,5 см.
Розмір відсіку для фототехніки: 28 x 12,5 x 25 см.
Вага: 0,88 кг.
Модель: B200 Incognito (ICB200KH)