Godox CB20 рюкзак

Код товару: С000011898
Фото: Godox CB20 рюкзак

У наявності

Ціна: 2 782 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Рюкзак CB20 від Godox вміщує два автономних спалахи AD200, або AD200Pro, або AD300Pro, або оин спалах AD400Pro з батареями, зарядними пристроями, бездротовими пультами дистанційного керування і компактними парасолями. Навіть коли CB20 повністю укомплектований освітлювальними приладами і аксесуарами, у нього все ще є місце для додавання камери з об'єктивами, а в просторому ущільненому кишені можна розмістити 15-дюймовий ноутбук або планшет.
 
Усередині рюкзака м'яка обшивка з перегородками для захисту вмісту. М'які посилені плечові ремені забезпечують комфортне носіння. На рюкзаку розташована светоотражающая смужка для гарної видимості, а пряжка ременя має вбудований захисний свисток.
 
Особливості:
- Гладка водостійка конструкція з нейлонової тканини
- Усередині рюкзака на відкидний кришці розташовуються 4 кишені з клапанами і карман на блискавці.
- Дві бічні сітчасті кишені.
- Регульовані перегородки.
- Відсік на блискавці для ноутбука 15 дюймів.
- Застібка-блискавка по всьому периметру для легкого доступу.
- М'які посилені лямки.
- Сумний ремінець на талії.
- Світловідбиваюча смуга.
- Свисток безпеки.
 
 
 

Godox CB20 рюкзак - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Рюкзаки для фото-відео техніки або інші елементи фотототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. Виберіть із пропозицій Рюкзак за гарною ціною? Щоб легше було підібрати Рюкзак, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите список з Рюкзаки для фото-відео техніки Godox. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад MindShift. Якщо виникли під час підбору Godox CB20 рюкзак Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Посилку отримаєте Олександрії без затримок.

Вага упаковки - 2 кг

Виробник - Godox

Обʼємна Вага Упаковки - 8.5 кг

Габарити упаковки - 49 × 33 × 21 см

Тип - Фоторюкзак

Країна-виробник товара - Китай