Viltrox EF-FX2 0.71 x (EF-Fujifilm X)

Код товару: С000011777
Фото: Viltrox EF-FX2 0.71 x (EF-Fujifilm X)

У наявності

Ціна: 7 400 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перехідник (адаптер) Viltrox EF-FX2 Speed Booster 0.71x
Дозволяє встановити об'єктиви Canon з байонетом EF на камери Fujifim з байонетом X-mount. Пристрій повністю синхронізує роботу камери та об'єктива, зберігаючи повну працездатність автофокусу, оптичної стабілізації, контролю діафрагми та інших функцій.
 
Для компенсації кроп-фактора в конструкцію додано систему лінз (4 елементи/4 групи) для APS-C сенсора. Фокусна відстань збільшується в 0,71 раза, а діафрагма на 1 ступінь, і тепер ви можете знімати на кроп-матрицю як на повнокадрову. Корпус виконаний із міцного, але легкого авіаційного алюмінію, а контакти мають золоте покриття для більш точної передачі сигналу. Також є порт micro USB, за допомогою якого ви можете оновлювати прошивку адаптера
 
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Байонет об'єктива: Canon EF
Байонет камери: Fujifim X-mount
Матеріал: алюміній
Вага без упакування: 145 г
Вага з пакованням: 280 г
Габарити: 68×68×28 мм
 
 
 
 

Viltrox EF-FX2 0.71 x (EF-Fujifilm X) - на сайті abcphoto. Якщо потрібно замовити Адаптери фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Адаптер за бюджетною ціною? Щоб правильно підібрати Адаптер, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Viltrox і перед вами будуть усі Адаптери Viltrox. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фототовари з каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Canon. Якщо з'явилися при підборі Viltrox EF-FX2 0.71 x (EF-Fujifilm X) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Посилання прийде в Луцьку в швидкі терміни.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Байонет об'єктива: Canon EF
Байонет камери: Fujifim X-mount
Матеріал: алюміній
Вага без упакування: 145 г
Вага з пакованням: 280 г
Габарити: 68×68×28 мм