Viltrox Mark V EF-E5 (EF-Sony E) with OLED Screen

Код товару: С000011779
Фото: Viltrox Mark V EF-E5 (EF-Sony E) with OLED Screen

У наявності

Ціна: 6 141 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Перехідник Viltrox EF-E5, що дає змогу встановлювати об'єктиви з кріпленням Canon EF і EF-S на камери з кріпленням Sony E. Компанія Viltrox розпочала продаж нового, вже п'ятої версії перехідника, що дає змогу використовувати об'єктиви з кріпленням Canon EF і EF-S спільно з камерами, розрахованими на об'єктиви з кріпленням Sony E. Перехідник підтримує режими фокусування CDAF і PDAF, стабілізацію зображення силами об'єктива, дає змогу керувати діафрагмою й передає в камеру дані для запису EXIF, що надходять від об'єктива. Він обладнаний портом USB для оновлення вбудованого програмного забезпечення.
 
Однією з помітних відмінностей нової моделі від її попередниці є невеликий екран OLED, на якому зображаються параметри об'єктива та режими роботи адаптера.
 
Адаптер Mark V EF-E5 Canon EF для об'єктива Sony E-Mount Body з OLED-екраном от Viltrox дає змогу використовувати об'єктив Canon EF з автофокусом на камері Sony E-mount. Програмовний OLED-дисплей може зображати фокусну відстань, діафрагму, режим діафрагми та режим налагодження. Зневаджування дає змогу виконувати ручне настроювання для несумісних об'єктивів, кнопки «плюс» і «мінус» дають змогу регулювати параметри фокусування.
 
Адаптер підтримує повний електронний зв'язок для передавання даних EXIF, фазової та контрастної автофокусування, а також стабілізації зображення об'єктива Canon. Вбудований перемикач на корпусі адаптера дає змогу вибирати режим автофокусування без потреби навігації за меню камери. 
 
Знімна ніжка штатива обладнана додатковою різзю 1/4 дюйма-20, що забезпечує пряме кріплення до штатива або швидкознімної пластини. Для спрощення оновлення прошивки цей адаптер також обладнаний портом microUSB.
 
- Підтримує електронний зв'язок між камерою й об'єктивом для увімкнення автофокусу
- OLED-дисплей
- Режим настроювання мікрофокуса
- Вбудований перемикач для настроювання фазового або контрастного автофокусу
- Підтримує стабілізацію зображення
- Знімна штативна ніжка з різьбою 1/4"-20

Viltrox Mark V EF-E5 (EF-Sony E) with OLED Screen - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Адаптери фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Адаптер за ринковими розцінками? Щоб правильно вибрати Адаптер, за допомогою фільтрів. Введіть: Viltrox і перед вами з'явиться все Адаптери Viltrox. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість деталей можна не хвилюватися. Товари, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Canon. З'явилися при виборі Viltrox Mark V EF-E5 (EF-Sony E) with OLED Screen Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлений товар можна отримати Чернівцях своєчасно.

Viltrox EF-E5 специфікація

Перехідник

Кріплення камери Sony Е
Кріплення об’єктива Canon EF
Електронний зв'язок Так
Дисплей Так

Фізичний

Монтажна різьба для штатива 1/4"-20
Розміри ø: 3,3 x В: 2,8 x Ш: 1,4" / ø: 83,0 x В: 72,0 x Ш: 36,5 мм
Вага 158 г