Nikon Teleconverter Z TC-2.0x

Код товару: С000011820
Фото: Nikon Teleconverter Z TC-2.0x

У наявності

Ціна: 25 471 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

Високопродуктивний телеконвертер, збільшує фокусну відстань об'єктивів Nikon серії Z в 2 рази без збільшення мінімальної відстані фокусування. Повна підтримка всіх функцій об'єктива.
 
Оптична схема включає в себе один асферичний елемент, а так само имее покриття Super Integrated Coating, яке забезпечує чудову різкість і дозволяє вести зйомку з високим дозволом і рівнем контрасту. Цей компактний і легкий телеконвертер стане зручним підмогою в ситуаціях, коли немає можливості взяти з собою додатковий телескопічний об'єктив.
 
Втрата світла для цього конвертера становить 2 стопа.
Розміри: 72 x 32.5 мм
Вага: 270 г
 
 

Nikon Teleconverter Z TC-2.0x - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Адаптери А також інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Адаптер вигідно? Щоб швидко підібрати Адаптер, за допомогою фільтрів. Введіть: Nikon і перед вами будуть Адаптери Nikon. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, розроблені відомими компаніями, наприклад Viltrox. Якщо з'явилися при купівлі Nikon Teleconverter Z TC-2.0x Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлений товар можна отримати Харкові в потрібні терміни.

Втрата світла для цього конвертера становить 2 стопа.
Розміри: 72 x 32.5 мм
Вага: 270 г