DJI Pocket 2 (CP.OS.00000146.01)

Код товару: С000011851
Фото: DJI Pocket 2 (CP.OS.00000146.01)

У наявності

Ціна: 18 331 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Легкість і портативність
Друга версія мініатюрної камери з механічною 3-осьовий стабілізацією - DJI Pocket 2 - на подив швидко дозволяє відчути себе професійним оператором. Перетворює прості і яскраві моменти життя в видовищні кінокадри з модними спецефектами. DJI Pocket 2 дозволить ділитися цікавими подіями в будь-якому місці і в будь-який час всього за кілька секунд.
 
Камера-стедикам легко поміщається в сумочці або в кишені, вона завжди поруч, готова до зйомки в будь-який момент. DJI Pocket 2 зручно тримати і повністю контролювати однією рукою.
 
Вбудований сенсорний екран і фізичні кнопки дозволяють вибирати режими роботи і налаштовувати потрібні параметри всього лише кілька разів клацнувши або дотиками дисплея.
 
Літій-полімерна акумуляторна батарея забезпечує до 140 хвилин автономної роботи. Час зарядки становить приблизно 73 хвилини.
 
Режим Panorama
У режимі Panorama камера знімає оглядові панорами 180 °, пейзажі та групові Селфі з панорамою 3 × 3.
 
Режим 3x3 Panorama автоматично робить дев'ять послідовних кадрів і склеює їх в загальний ширококутний знімок.
 
Функція ActiveTrack 3.0
Камера використовує запатентовану DJI технологію стеження за об'єктом ActiveTrack новітньої версії 3.0. Щоб активувати режим стеження за об'єктом необхідно торкнутися об'єкта на екрані і вибрати в меню функцію ActiveTrack. При активації режиму Selfie автоматично включається функція FaceTrack, що утримує оператора в центрі кадру.
 
Режим Story
У режимі Story можна використовувати комбінації шаблонів відео і музики для створення захоплюючих міні-фільмів всього в кілька торкань. Галереї фільтрів і саундтреків додадуть динаміку і яскравість відзнятим кадрам. DJI Mimo - помічник, що дозволяє знімати, редагувати і ділитися кращими моментами з друзями.
 
Інтелектуальні режими зйомки
Завдяки просунутим режимам зйомки, DJI Pocket 2 розкриє творчий потенціал оператора, дозволяючи використовувати функції і спецефекти, недоступні смартфонам. Динамічна зйомка в режимі Timelapse дає можливість передати те, що відбувається за годинник протягом секунд, функція Motionlapse підсилює ефект плавними рухами камери, а Hyperlapse - це справжня подорож у часі.
 
Підтримується режим сповільненої зйомки: 1080p при 120 к / с (4x) і 1080p при 240 к / с (8x).
 
AI редактор
Інтелектуальний редактор автоматично об'єднує відзняті кліпи, доповнюючи їх музикою і переходами, для створення ефектного контенту, готового до публікації.
 
3-осьовий механічний стабілізатор
Камера DJI Pocket 2 оснащена унікальним 3-осьовим механічним стабілізатором, його алгоритм роботи забезпечує точність управління з похибкою ± 0,005 ° при максимальній швидкості управління 120 ° / с. Крихітна камера дозволяє знімати кадри голлівудського якості для перегляду на великих екранах. У режимі реального часу стабілізатор точно підлаштовується під рухи оператора, перетворюючи аматорське відео в справжній кіноролик.

DJI Pocket 2 (CP.OS.00000146.01) - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Екшн камери А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн магазин abcphoto. Розгляньте каталог і підберіть Екшн камера З вигодами? Щоб не витрачати час на вибір Екшн камера, за допомогою фільтрів. Введіть: DJI і перед вами відкриються всі необхідні для вас Екшн камери DJI. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Ніяких сумнівів як товари. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими брендами, наприклад DJI. Виникли при замовленні DJI Pocket 2 (CP.OS.00000146.01) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлення отримаєте Білій Церкві без затримок.

Виробник DJI
Колір Чорний
Лінійка Pocket 2
Тип Екшн-камерa
Роздільна здатність відео 4K (3840x2160)
Мікрофон Є
Матриця 64 МП

 

Розмір матриці 1/7"
Тип матриці CMOS
Карти пам'яті Макс. 256 ГБ швидкості SDHC / SDXC UHS-I класу 1 або UHS-I класу 3 microSD
Інтерфейси USB-C, універсальний порт
Живлення Акумулятор 875 мАг
Габарити і вага 124.7 х 38.1 х 30 мм 117 г
Дисплей Є
Призначення Для спорту, Для риболовлі, Для блогера, Для туризму