K&FConcept Набір для чищення оптики 3в1 (SKU.1917)

Код товару: С000012054
Фото: K&FConcept Набір для чищення оптики 3в1 (SKU.1917)

У наявності

Ціна: 330 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Набір для чищення оптики K&F Concept 3в1, SKU.1917
Набір для чищення камери 3 в 1 з ручкою-щіткою для об'єктива, ракетою - повітродувкою, чистячою серветкою з мікрофібри.
 
Комплект аксесуарів для камери: пилосос для об'єктиву K&F Concept, ручка для чищення об'єктива, серветки для чищення об'єктива з мікрофібри.
 
Безпечний для всієї електроніки, лінз з покриттям та сенсорів.
 
Повітродувка Blaster: ця повітродувка об'єктива камери виготовлена ​​з гуми, що робить її м'якою, без запаху та довговічною. Потужний повітряний потік швидко здуває пил з об'єктива, сенсора та камери.
 
Ручка для чищення лінз: двостороння конструкція, один кінець якої видаляє бруд, жир та відбитки пальців, а інший кінець точно видаляє пил, не ушкоджуючи покриття об'єктива.
 
Тканина для чищення з мікрофібри: можна прати в машині та використовувати повторно, вона ідеально підходить для очищення побутової електроніки, екранів, лінз, окулярів, годинників, ювелірних виробів та всіх делікатних поверхонь.
 

K&FConcept Набір для чищення оптики 3в1 (SKU.1917) - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Засоби для чищення оптики А також інші фототовари не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto. Виберіть із каталогу Засіб для чищення оптики за ринковими розцінками? Щоб швидко підібрати Засіб для чищення оптики, за допомогою наших фільтрів. Введіть: K&FConcept і Ви побачите доступні для замовлення Засоби для чищення оптики K&FConcept. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад AccPro. Виникли при покупці K&FConcept Набір для чищення оптики 3в1 (SKU.1917) Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлення можна отримати Дніпропетровське без затримок.