K&FConcept Набір серветок-мікрофібр для чищення 15х15см (SKU.1684)

Код товару: С000012055
Фото: K&FConcept Набір серветок-мікрофібр для чищення 15х15см (SKU.1684)

У наявності

Ціна: 198 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

        

Серветка з оптичної мікрофібри, що входить до набору K&F Concept SKU.1684, використовується для забезпечення того, щоб покриття оптичних інструментів, таких як лінзи/фільтри, не було пошкоджено, пил не потрапляв і запобігало вторинному забруднення.
 
Серветка для чищення оптики має ніжну текстуру, м'яку та безворсову, можна використовувати не один раз, розмір серветки 15х15см достатній для застосування.
 
Матеріал: мікрофібра;
Розмір: 15х15 см.

K&FConcept Набір серветок-мікрофібр для чищення 15х15см (SKU.1684) - в онлайн-магазині АВС Фото. Якщо потрібно придбати Засоби для чищення оптики А також інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Засіб для чищення оптики за доступною ціною. Щоб правильно вибрати Засіб для чищення оптики, за допомогою навігації. Введіть: K&FConcept і перед вами будуть усі Засоби для чищення оптики K&FConcept. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад AccPro. З'явилися при покупці K&FConcept Набір серветок-мікрофібр для чищення 15х15см (SKU.1684) Питання можна поставити нашому фахівцю. Посилку отримаєте Дніпрі у стислі строки.

Матеріал: мікрофібра;
Розмір: 15х15 см.