Viltrox EF-EOS R Pro Lens Mount Adapter for Canon EF and EF-S-Mount Lens to RF-Mount (EF-EOS R PRO)

Код товару: С000012192
Фото: Viltrox EF-EOS R Pro Lens Mount Adapter for Canon EF and EF-S-Mount Lens to RF-Mount (EF-EOS R PRO)

У наявності

Ціна: 4 200 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Перехідник Viltrox EF-EOS R Pro Lens Mount Adapter for Canon EF and EF-S-Mount Lens to Canon RF-Mount Camera (EF-EOS R PRO)

Цей адаптер для кріплення об'єктива EF-EOS R Pro от Viltrox призначений для використання об'єктива Canon EF або EF-S з камерою Canon RF з байонетом RF з повним електронним зв'язком.

  • Об'єктив із кріпленням Canon EF або EF-S на камеру Canon з кріпленням RF

Комплектація:

  • Адаптер Viltrox EF-EOS R Pro для кріплення об'єктива для Canon EF і об'єктива з кріпленням EF-S на камеру Canon з кріпленням RF
  • Передня кришка корпусу
  • Задня кришка корпусу

 

Viltrox EF-EOS R Pro Lens Mount Adapter for Canon EF and EF-S-Mount Lens to RF-Mount (EF-EOS R PRO) - на сайті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Адаптери або інші елементи фотототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. Розгляньте каталог і підберіть Адаптер на кращих умовах. Щоб правильно підібрати Адаптер, за допомогою фільтрів. Введіть: Viltrox і перед вами з'явиться все Адаптери Viltrox. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Viltrox. Якщо виникли під час підбору Viltrox EF-EOS R Pro Lens Mount Adapter for Canon EF and EF-S-Mount Lens to RF-Mount (EF-EOS R PRO) Запитайте наших професіоналів. Замовлення можна забрати в Краматорську своєчасно.

Viltrox EF-EOS R PRO специфікація
 
Перехідник
Кріплення камери
Canon РФ
Кріплення об’єктива
Canon EF/EF-S
Електронний зв'язок
Так
Дисплей
Немає
 
Фізичний
Розміри
ø: 3,3 x Г: 1,2" / ø: 83,0 x Г: 30,0 мм
вага
5,6 унцій / 160 г