Zoom H1 Essential

Код товару: С000012523
Фото: Zoom H1 Essential

У наявності

Ціна: 5 140 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Маючи компактний портативний форм-фактор і неймовірно інтуїтивний інтерфейс, портативний рекордер H1essential від Zoom розроблений, щоб захоплення звуку простіше, ніж будь-коли раніше. Завдяки безболісному запису з плаваючою точкою в 32 біти ви можете захоплювати ідеальний звук щоразу без необхідності коли-небудь встановлювати рівні.
 
Ідеально підходить для музикантів, подкастерів, режисерів та творців контенту в цілому, H1essential надає універсальний набір основних функцій, які можуть підтримувати широкий спектр сценаріїв. Завдяки вбудованим мікрофонам X/Y ви можете без проблем захоплювати до 120 дБ звуку, а 3.5мм дозволяє легко використовувати петличні мікрофони для захоплення діалогів. Розширені функції, такі як накладення, регулювання швидкості відтворення, монорежим та автоматичний запис, підходять для широкого спектру програм для сучасних творців. Нарешті, цей рекордер, що встановлюється на штатив, може одночасно служити мікрофоном USB-C і аудіоінтерфейсом, одночасно записуючи на карти microSDXC ємністю до 1 ТБ.
 
Оснащений опціями доступності
Essential Series був розроблений з урахуванням доступності людей із порушенням зору. Переміщайтеся по меню за допомогою звукових описів через вбудований динамік або навушники. Творці можуть вибрати англійську, іспанську, французьку, японську, німецьку, італійську або китайську мови.
 
Для творців контенту
Музиканти можуть використовувати H1essential для запису кожної практики та репетиції, що є чудовим способом покращити свою гру. Такі функції, як накладення та регулювання швидкості відтворення, відмінно підходять для написання та практики. А завдяки вбудованим мікрофонам та компактному розміру H1essential є ідеальним рекордером для запису високоякісних аудіосемплів.
 
H1 essential чудово підходить для кінематографістів. Записуйте та надсилайте звук на камеру або використовуйте його для запису звукових ефектів для завершення сцени. 3,5-міліметровий вхід можна використовувати з петличними мікрофонами для запису діалогів, а також забезпечує до 2,5 В живлення, що підключається.
 
Подкастери можуть закріпити H1essential на штативі для розмов сидячи або використовувати монорежим для інтерв'ю на ходу.
 
Розширені функції
H1essential має розширені функції, такі як накладення, попередній запис, автозапис та регулювання швидкості відтворення. H1essential також має спеціальну кнопку Marker для миттєвого встановлення контрольних точок під час запису.
 
USB-мікрофон
При підключенні до ПК, Mac, iOS або пристрою Android за допомогою порту USB-C H1essential можна використовувати як USB-мікрофон одночасно записуючи на SD-карту. Ця універсальність може підтримувати численні форми створення контенту, що полегшує вам життя.
 
Гучно і ясно
Вбудовані мікрофони X/Y вловлюють чистий звук із рівнем звукового тиску до 120 дБ, що еквівалентно звуку потужного мотоцикла.
 
М'яке сенсорне керування
Регулятори та поворотні перемикачі ретельно спроектовані для забезпечення безшумної роботи.
 
Яскравий OLED-екран
Висококонтрастний монохромний OLED-екран спрощує навігацію за звичайним інтерфейсом H1essential.
Сховище великої ємності
H1essential підтримує картки microSDXC ємністю до 1 ТБ для запису багатьох годин аудіо.
 
Тривалий термін служби батареї
Підтримуючи до 10 години автономної роботи всього дві батареї AAA, H1Essential витримає тривалі сеанси запису. Використовуйте живлення від шини USB-C з розетками та зовнішніми акумуляторами, коли батареї недоступні.
 
 

Zoom H1 Essential - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно купити Рекордери А також інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Рекордер зі знижками? Щоб не витрачати час на вибір Рекордер, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Zoom і Вам будуть запропоновані різні Рекордери Zoom. Як бачите, все досить просто. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Zoom. З'явилися при покупці Zoom H1 Essential Запитайте наших професійних менеджерів. Транспортуємо продукцію в Ужгород якомога швидше.

Формат звуку Стерео
Внутрішня пам'ять Немає
Формат запису BWF, iXML, WAV
Макс. частота дискретизації 96 кГц
Макс. Розширення 32 Bit з плаваючою точкою
Екран 0.96" монохромний OLED-дисплей
Чутливість мікрофона 120dB
Сенсорний екран Ні
Тип карти пам'яті microSD
Підтримка карт пам'яті до 1 Tb
Голосова активація Так
Вбудований динамік Так
Підключення навушників Так
Роз'єми USB Type-C
Аудіовхід – 3.5 мм
Аудіовиход - 3.5 мм
Живлення 2 x AAA батареї, Мережевий адаптер, Живлення від USB
Автономність до 10 годин (від батареї)
Комплектація цифровий диктофон Zoom H1essential
Розміри 54 x 29 x 137 мм
Вага 92г (без батарейок)