Benro A500EX+BH-1M

Код товару: 12877
Фото: Benro A500EX+BH-1M

У наявності

Ціна: 5 200 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Трисекційний полегшений штатив із високоміцного алюмінієвого сплаву із швидкою фіксацією секцій курковими ексцентриками. Можлива незалежна фіксація опор під кутом 24, 55 чи 80 градусів від вертикалі. Штатив оснащений пухирцевим рівнем, пружним гаком для противаги, м'якою муфтою для перенесення та незнімними гумовими наконечниками опор. Є чохол для зберігання штативу.

У комплект входить кульова головка BH-1 зі швидкознімним майданчиком, що забезпечує максимальну надійність та зручність у роботі.

Технічні характеристики кульової головки BH-1:
Діаметр кулі (мм): 36
Розмір (мм): 78x70x92
Вага (кг): 0,41
Максимальне навантаження (кг): 6

Benro A500EX+BH-1M - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно підібрати Штативи фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в інтернет магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Штатив вигідно? Щоб точно підібрати Штатив, за допомогою фільтрів. Введіть: Benro і Ви побачите всі необхідні Штативи Benro. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Manfrotto. З'явилися при покупці Benro A500EX+BH-1M Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Доставка проводиться Чернігові без затримок.

Физические характеристики
Вес1.37 кг
Максимальная высота1500 мм
Минимальная высота310 мм
Сложеная высота570 мм
Диаметр ножек26 мм
Количество секций3
Максимальная нагрузка6 кг