Benro A550EX+KB-1A (A550FKB1)

Код товару: 12878
Фото: Benro A550EX+KB-1A (A550FKB1)

У наявності

Ціна: 6 583 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Бюджетна полегшена серія зі швидкою фіксацією ніг за допомогою клямок, виконаних з якісного пластику.
Матеріал, з якого виготовлений штатив – це високоміцний алюмінієвий сплав. Товщина трубок, з яких виконані ноги штатива, становить 1.2 мм.
Простий і надійний механізм штатива дозволяє фіксувати кожну ногу незалежно на 24, 55 або 80 градусів від вертикалі.

Фіксація ніг та центральної колони здійснюється легким обертанням гайки, причому обертання секцій та колони навіть у звільненому стані виключено.

Центральна стійка витягується і може бути встановлена ​​в перевернутому положенні. Таке становище оптимальне для макрозйомки.

Проникнення у вузли кріплення води, пилу та бруду у зафіксованому стані виключено.
Цей штатив комплектується головкою Benro KB-1. 

Штатив BENRO A-550EX має пухирцевий рівень, а нижні секції ніг штатива оснащені незнімними гумовими наконечниками.
У нижній частині центральної стійки є гак для підвіски вантажу для забезпечення максимальної стійкості та компенсації найменших коливань. Робота в зимових умовах можлива завдяки ручці з гуми пористої на одній з ніг. У комплект зі штативом йде чохол для перенесення якісного матеріалу.

Benro A550EX+KB-1A (A550FKB1) - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Штативи А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш електронний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Штатив зі знижками? Щоб вам простіше було вибрати Штатив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Benro і Ви побачите всі необхідні Штативи Benro. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад Novoflex. З'явилися при покупці Benro A550EX+KB-1A (A550FKB1) Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення отримаєте Костянтинівці в потрібні терміни.

Физические характеристики
Вес1.45 кг
Максимальная высота1470 мм
Минимальная высота325 мм
Сложеная высота480 мм
Диаметр ножек26 мм
Количество секций4
Максимальная нагрузка6 кг