National Geographic A9200

Код товару: 14231
Фото: National Geographic A9200

Нема в наявності

Ціна: 598 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Органайзер - сумка для удобного хранения фото аксессуаров, предметов личной гигиены, зарядного устройства, аксессуаров к ноутбуку и необходимых кабелей.

Позволяет удобно разместить множество мелкой аксессорики в одной сумке, что очень удобно для путешествий. Сумка состоит их четырех отделений на молнии и трех сетчатых карманов. Для дополнительного удобства сумка - органайзер оснащена встроенной вешалкой.

National Geographic A9200 - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Чохли для фото-відео техніки або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Чохол вигідно? Щоб легко було підібрати Чохол, за допомогою навігації. Введіть: National Geographic і перед вами будуть усі Чохли для фото-відео техніки National Geographic. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не перейматися якістю товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад Kata. Виникли при замовленні National Geographic A9200 Питання можна поставити нашому фахівцю. Доставка проводиться Дніпрі у стислі строки.