Lenspen Серветка для чищення оптики FC-1

Код товару: С000000504
Фото: Lenspen Серветка для чищення оптики FC-1

У наявності

Ціна: 199 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Серветка для чищення з мікрофібри

Високоякісна тканина з мікрофібри – безпечна для будь-яких покриттів та поверхонь, вбирає жир та вологу, збирає пил, при цьому не залишаючи жодного ворсу! Може бути випрана і знову багаторазово використана без будь-якої втрати як чистка. За допомогою цієї серветки Ви можете не лише утримувати в чистоті свою техніку та оптику, а й у будь-який момент точно відкалібрувати "баланс білого" Вашої цифрової камери.

Делікатна серветка Microfibre підходить для догляду за цифровими фото та відео камерами, мобільними телефонами, телевізорами, аудіо апаратурою, CD's, CD-ROMs, DVDs, комп'ютерами, фотокопіювальними пристроями, ювелірними виробами, музичними інструментами, скляним посудом, кришталем та ін.

 

Lenspen Серветка для чищення оптики FC-1 - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Засоби для чищення оптики А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого віртуальний магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Засіб для чищення оптики за економною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Засіб для чищення оптики, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Lenspen І Ви побачите перелік з Засоби для чищення оптики Lenspen. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка з нашого каталогу розроблені відомими компаніями, наприклад Marumi. Якщо виникли при купівлі Lenspen Серветка для чищення оптики FC-1 Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення можна отримати Бердянське своєчасно.