Benro S-6

Код товару: С000006874
Фото: Benro S-6

У наявності

Ціна: 5 820 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ця потужна відеоголова забезпечує дуже плавний хід та надійну фіксацію. Швидкознімний майданчик оснащений додатковим запобіжником і дозволяє швидко замінити камеру або встановити її на штатив. Ця модель розрахована працювати з важкої технікою вагою до 6кг.

Рідинний рівень значно спрощує позиціонування навіть за недостатнього освітлення, адже у даної моделі він оснащений підсвічуванням. Управління за допомогою регулювальної рукояті стає гранично зручним завдяки застосуванню пінистого покриття.

Система контр-балансу налаштовується під вагу камери, а кілька регуляторів роблять можливим тонке налаштування ступенів свободи. Голова забезпечує максимально плавну, стабілізовану та контрольовану зйомку.

Площа QR6, якою комплектується голова Benro S6, повністю взаємозамінна з майданчиком Manfrotto 501PL.

 

 

Benro S-6 - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо потрібно придбати Штативні головки А також інші фототовари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Штативна головка зі знижками? Щоб легше було підібрати Штативна головка, за допомогою фільтрів. Введіть: Benro і Вам будуть показані всі Штативні головки Benro. У нас вибрати фототовари найпростіше. В якості товарів сумнівів бути не може Вироби, які можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Slik. Виникли при покупці Benro S-6 Питання можна прояснити у наших фахівців. Посилку отримаєте Сумах у мінімальні терміни.

Максимальне навантаження: 6.0 кг .
Вага : 1.2
кг
.