Fujifilm XF 16-80mm f/4 R OIS WR

Код товару: С000009648
Фото: Fujifilm XF 16-80mm f/4 R OIS WR

У наявності

Ціна: 26 583 24 397 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Чудова якість зображення
Конструкція об'єктива включає 16 лінз у 12 групах, у тому числі одну низькодисперсійну асферичну та три асферичні лінзи. Асферичні лінзи виготовляються з високою точністю, вони зменшують кривизну поля та сферичну аберацію зображення, підвищуючи різкість у всьому кадрі. У рухомій стабілізуючій групі використовується спеціальний елемент, асферичний та низькодисперсійний одночасно – подібне застосовується вперше. Такий інноваційний підхід дозволяє мінімізувати зміни оптичних аберацій, що відбуваються при компенсаційних коливаннях оптичного стабілізатора. Мінімальна фокусна відстань становить 35 см на всьому діапазоні масштабування, що допомагає фотографувати крупним планом. Об'єктив має дуже слабкий ефект дихання, тому добре підходить для кінозйомки.
 
Компактність, легкість та стильний дизайн для зручності в експлуатації
Компактний зум-об'єктив п'ятикратний масою 440 г відмінно пристосований для транспортування. Загальна довжина об'єктива складає 88,9 мм, це приблизно на 40% легше, ніж аналогічний п'ятикратний повноформатний зум-об'єктив. Металевий корпус забезпечує якість та надійність конструкції. Кільця масштабування, діафрагми та фокусування ретельно сконструйовані для зручності поводження.
 
Ефективна система оптичної стабілізації OIS
Система має найефективнішу оптичну стабілізацію, еквівалентну нормам стандарту 6.0 CIPA. Камера автоматично визначає установку на штативі або панорамування та виконує необхідні налаштування.
 
Швидкий та безшумний автофокус
В об'єктиві використовується внутрішня система АФ, що управляє компактними і легкими лінзами, що фокусують, а також безшумний кроковий мотор з високою точністю позиціонування для швидкого і безшумного автофокусу.
 
Удосконалена конструкція
Ущільнення корпусу об'єктива виконано в 10 точках для пило-бризкозахисту, і дозволяє знімати при температурі до –10 °C. При використанні із захищеними бездзеркальними цифровими камерами серій (X-Pro, XH та XT) користувачі можуть знімати навіть за несприятливих погодних умов.
 
       

 

 

Fujifilm XF 16-80mm f/4 R OIS WR - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Об'єктиви або інші аксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний маркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив на кращих умовах. Щоб запросто підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Fujifilm і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Fujifilm. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не сумніватися як товар. Всі товари, представлені в нашому магазині, виробляють відомі компанії, наприклад Carl Zeiss. Якщо з'явилися при виборі Fujifilm XF 16-80mm f/4 R OIS WR Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Товари заберіть в Ужгород в потрібні терміни.

Тип об'єктиву Універсальний Zoom
Байонет (кріплення)   Fujifilm X
Фокусна відстань 16-80 мм
Стабілізатор зображення Є
Конструкція
16 елементів у 12 групах
Мінімальна дистанція фокусування
0,35 м
Кут огляду
83,2 ° - 20,1 °
Мінімальна діафрагма
f/22
Діаметр різьблення для фільтрів
72 мм
Габарити (діаметр х довжина)
78 х 89 мм
Вага
0,44 г