Fujifilm XF 18-120mm f/4 R LM PZ WR

Код товару: С000011248
Фото: Fujifilm XF 18-120mm f/4 R LM PZ WR

У наявності

Ціна: 33 512 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Компактний, легкий і універсальний, цей об’єктив створений як для професіоналів, так і для любителів анімації. XF18-120mmF4 LM PZ WR оснащено регульованим масштабуванням, плавним ручним фокусуванням і безступінчастим регулюванням діафрагми для забезпечення безперебійного запису.

 

З 35-міліметровим діапазоном масштабування, еквівалентним 27-183 мм, малою дистанцією фокусування 60 см (23,6 дюйма) та майже безшумними елементами керування масштабуванням і фокусуванням, XF18-120mmF4 LM PZ WR ідеально підходить для широкого діапазону додатків створення анімаційних зображень. Вони поширюються ще далі, якщо взяти до уваги мінімальне дихання фокуса об’єктива, плавне керування діафрагмою та постійну діафрагму F4. Зміщуйте фокус, виконуйте точні налаштування діафрагми або змінюйте фокусну відстань, не створюючи помітних відволікань на записаному матеріалі.

 

Зум-об’єктиви рідко використовуються з пристроями стабілізації кардана, оскільки зміна фокусної відстані об’єктива може вплинути на його центр ваги. Це, у свою чергу, впливає на балансування об’єктива на пристрої стабілізації. Однак завдяки своїм компактним розмірам і внутрішньому механізму масштабування XF18-120mmF4 LM PZ WR є ідеальним рішенням для використання з підвісом, оскільки його фізична довжина не змінюється при зміні параметра масштабування. Це призводить до різноманітних творчих можливостей, хоча на камеру закріплено лише один об’єктив.

 

Звичайне кільце фокусування забезпечує ручне керування фокусуванням, а новий інноваційний важіль масштабування забезпечує змінну швидкість масштабування. Дві користувальницькі функціональні кнопки, тим часом, дозволяють попередньо встановити постійну швидкість масштабування, фокусну відстань або точку фокусування. Плавне регулювання діафрагми підкреслює інженерні тонкощі XF18-120 мм, які надають будь-якому оповідачу абсолютний контроль над кожною частиною свого зображення.

 

XF18-120mmF4 LM PZ WR завжди буде готовий до несподіваних творчих моментів завдяки своїй конструкції, стійкій до атмосферних впливів, а також переднім і заднім елементам із фторованим покриттям, які відштовхують пил і вологу з поверхонь лінз, що полегшує їх очищення. . Знімайте впевнено у вологих або запилених умовах, за низьких температур до -10°C (14°F) і зосередьтеся на створенні нового шедевра.

 

Fujifilm XF 18-120mm f/4 R LM PZ WR - в електронному магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб запросто підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Fujifilm і перед вами будуть усі Об'єктиви Fujifilm. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Panasonic. З'явилися під час підбору Fujifilm XF 18-120mm f/4 R LM PZ WR Запитайте наших професійних менеджерів. Посилку отримаєте Нікополі у мінімальні терміни.

Конфігурація об'єктива 15 елементів у 12 групах
(включаючи 3 асферичних і 3 ED елементи)
Фокусна відстань f=18-120 мм
(27-183 мм)
Кут огляду 76.5°-13.5°
Макс. діафрагма F4
Хв. діафрагма F22
Контроль діафрагми
  Кількість лез 7 (закруглений отвір діафрагми)
  Розмір кроку 1/3EV (16 кроків)
Мінімальна фокусна відстань (вимірюється від фокальної площини) 0.6m
Макс. збільшення T: 0,2x
Зовнішні розміри: діаметр x довжина *1 (прибл.) Ø77.3мм×123.5мм
Вага *2 (прибл.) 460г
Розмір фільтра Ø72 мм
Аксесуари включені Передня кришка об’єктива FLCP-72 II
Задня кришка об’єктива RLCP-001
Бленда
об’єктива Тканина для обгортання об’єктива