Fujifilm XF 33mm f/1.4 R LM WR

Код товару: С000011250
Фото: Fujifilm XF 33mm f/1.4 R LM WR

У наявності

Ціна: 33 590 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

XF 33mm f/1.4 R LM WR поєднує в собі десятиліття точного проектування, передові технології та ретельно вдосконалені виробничі процеси, щоб розпочати нову еру оптичного блиску та продуктивності для камер і об’єктивів FUJIFILM серії X. Завдяки результатам, які потрібно побачити, щоб у них повірити, XF 33mm точно розкриє весь потенціал ваших зображень сьогодні та в майбутньому.

 

Спадщина оптичної досконалості Fujinon ще більше посилена XF 33mm f/1.4 R LM WR. Справді універсальний об’єктив із фіксованою фокусною відстанню з широкою діафрагмою, це перший об’єктив з байонетом X, який точно відповідає полю зору еквівалентної фокусної відстані 50 мм, що гарантує надзвичайну продуктивність щодня протягом багатьох років.

 

 

XF 33mm f/1.4 R LM WR складається з 15 елементів у 10 групах, у тому числі двох асферичних і трьох ED-елементів, розроблених для забезпечення оптимальної якості та неперевершеної точності передачі кольору з мінімальною комою та хроматичною аберацією. Це забезпечує неперевершену роздільну здатність і свіжий, яскравий колір.

 

 

Завдяки вазі менше 400 г XF 33mm f/1.4 R LM WR так само простий у користуванні, як і у використанні. Чудово збалансований на камері завдяки бездоганному дизайну, він ідеально підходить для будь-якого випадку.

 

Об’єктив використовує лінійний двигун для швидкого, точного та майже безшумного автофокусування. Фокусне дихання також непомітне, що робить його ідеальним вибором для відеооператорів, які перефокусуються під час зйомки, або фотографів, які хочуть працювати швидко, тихо та без зусиль.

 

XF 33mm f/1.4 R LM WR готовий до всього, навіть до найсуворіших умов. Поряд із оптичною якістю та точністю фокусування, його стійкий до погодних умов дизайн готовий на все. Пил, волога та низькі температури до -10°C (14°F) захищені, тому ви можете продовжувати творити.

 

XF 33mm f/1.4 R LM WR від FUJIFILM пропонує природну перспективу разом із швидкою максимальною діафрагмою, це об’єктив із еквівалентом 50 мм, що характеризується максимальною світлосилою f/1.4. Така конструкція сприяє роботі в умовах складного освітлення, а також дає змогу краще контролювати глибину різкості для ізоляції об’єкта та використання методів вибіркового фокусування.

 

Fujifilm XF 33mm f/1.4 R LM WR - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив за низькою ціною? Щоб легше було підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Fujifilm і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Fujifilm. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вироби, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Pentax. Якщо з'явилися при підборі Fujifilm XF 33mm f/1.4 R LM WR Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлення заберіть у Броварах у мінімальні терміни.

Конфігурація об'єктива 15 елементів у 10 групах
(включаючи 2 асферичних і 3 ED елементи)
Фокусна відстань f=33 мм (50 мм)
Кут огляду 46.6°
Макс. діафрагма F1.4
Хв. діафрагма F16
Контроль діафрагми
  Кількість лез 9 (закруглений отвір діафрагми)
  Розмір кроку 1/3EV (22 кроки)
Діапазон фокусування 30 см-∞
Макс. збільшення 0,15x
Зовнішні розміри: діаметр x довжина *1 (прибл.) Ø67 мм х 73,5 мм
Вага *2 (прибл.) 360г
Розмір фільтра Ø58 мм