Fujifilm XF 23mm f/1.4 R LM WR 16746527

Код товару: С000011276
Фото: Fujifilm XF 23mm f/1.4 R LM WR 16746527

У наявності

Ціна: 37 410 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Об’єктив XF 23mm f/1.4 R LM WR від FUJIFILM , який вирізняється швидкісною конструкцією, є ширококутним об’єктивом із фіксованою фокусною відстанню, еквівалентним 35 мм. Ідеально підходить для вимогливих вуличних, весільних, редакційних і документальних фотографів, максимальна діафрагма f/1,4 об’єктива підходить для роботи в складних умовах освітлення та дозволяє краще контролювати глибину різкості для виділення об’єкта. Оптична конструкція містить два асферичні елементи, які допомагають зменшити спотворення та сферичні аберації, а також застосовано три елементи ED для створення чудового зображення з високою контрастністю та різкістю. Крім того, заокруглена дев’ятипелюсткова діафрагма забезпечує плавне боке.

- Об’єктив призначений для бездзеркальних камер FUJIFILM X-mount формату APS-C і забезпечує еквівалентну фокусну відстань 35 мм.
- Вражаюча максимальна діафрагма f/1,4 підходить для роботи в умовах складного освітлення, а також забезпечує широкий контроль глибини різкості.
- Два асферичні елементи та три елементи ED обмежують спотворення та сферичну аберацію, щоб досягти більшої різкості та точного рендерингу.
- Забезпечує яскраві, реалістичні кольори з мінімальними оптичними абераціями та винятковою деталізацією.
- Надточний лінійний двигун автофокусування гарантує, що зображення завжди будуть у фокусі. Також забезпечує мінімальне фокусування та точне фокусування на мінімальній дистанції фокусування 19 см.
- Округла дев’ятипелюсткова діафрагма забезпечує приємну якість боке.
- Конструкція, стійка до атмосферних впливів, витримує пил, вологу та низьку температуру до -8°C.
 
 
 
 

Fujifilm XF 23mm f/1.4 R LM WR 16746527 - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви або інші аксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб правильно вибрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Fujifilm і перед вами будуть Об'єктиви Fujifilm. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. В якості товарів сумнівів бути не може Товари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Laowa. З'явилися під час підбору Fujifilm XF 23mm f/1.4 R LM WR 16746527 Питання можна задати нашим фахівцям. Посилання прийде в Україні якомога швидше.

Фокусна відстань 23 мм (еквівалентна фокусна відстань 35 мм: 35 мм)
Максимальна діафрагма f/1,4
Мінімальна діафрагма f/16
Кріплення об’єктива FUJIFILM X
Охоплення формату APS-C
Кут огляду 63,4°
Мінімальна дистанція фокусування 7,5"/19 см
Максимальне збільшення 0,2x
Оптичний дизайн 15 елементів у 10 групах
Діафрагма 9, Округлений
Тип фокусування Автофокус
Стабілізація зображення Немає
Розмір фільтра 58 мм
Розміри (ø x L) 2,6 x 3,1" / 67 x 77,8 мм
Довжина при максимальному подовженні 3,1" / 77,8 мм
вага 13,2 унції / 375 г