Fujifilm XF 18mm f/1.4 R LM WR

Код товару: С000011249
Фото: Fujifilm XF 18mm f/1.4 R LM WR

Нема в наявності

Ціна: 37 411 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Знайомтеся зблизька та широко за допомогою універсального об’єктива FUJINON XF18mmF1.4 R LM WR від Fujifilm, професійного, портативного та стійкого до погодних умов фіксованого об’єктива. З фокусною відстанню, еквівалентною 27 мм, це ідеальний вибір для розлогих пейзажів, краєвидів і звуків вулиці та всього іншого між ними. Будьте готові до будь-якого творчого спалаху завдяки блискавичному автофокусу, широкій діафрагмі F1.4 і неперевершеному оптичному дизайну. XF18mmF1.4 R LM WR готовий відправитися куди завгодно, куди б вас не занесли ваші пригоди, і повністю здатний витягти кожну деталь із бездзеркальної камери серії X.

 

Чудові зображення завжди можуть починатися з гарної ідеї, але лише об’єктиви FUJINON, такі як XF18mmF1.4 R LM WR, можуть втілити ці ідеї в життя в повному кольорі FUJIFILM. Завдяки фокусній відстані 35 мм, еквівалентній 27 мм, і широкій універсальній діафрагмі F1.4, фотографи та кінематографісти змушені будуть створювати зображення, які отримають максимум від чудової роздільної здатності XF18mmF1.4. Кожен момент має значення, від тих, які ми знаходимо під час спонтанних вуличних пригод, до тих, які ми відкриваємо під час ретельно спланованих екскурсій на природу. Незалежно від місця призначення, XF18mmF1.4 є очевидним вибором для тих, хто дбає про якість зображення так само, як і про розповіді історій.

 

Потрібно багато часу, щоб розробити та створити ширококутний об’єктив, який створює чудові чіткі зображення від кута до кута з невеликими спотвореннями на краях кадру. XF18mmF1.4 R LM WR виконує це складне завдання, використовуючи 15 лінзових елементів, які також включають один ED і три асферичні елементи, щоб мінімізувати оптичні аберації. Це створює неймовірно чітке зображення, яке повністю відповідає історії, яку ви хочете розповісти.

 

Для фокусування зображень час від часу може знадобитися трохи часу й удачі, але майже завжди потрібне послідовне й надійне автофокусування. Ось чому XF18mmF1.4 R LM WR використовує двигун лінійного автофокусування (AF), щоб забезпечити незмінні результати автофокусування. Перший ширококутний об’єктив XF з фіксованою фокусною відстанню, який використовує це рішення, ця точна внутрішня система керує всіма шістьма елементами фокусування як одним, забезпечуючи чуйне, майже безшумне автофокусування на мінімальній відстані до об’єкта лише 7,9 дюйма (20 см) лише за 0,04 секунди.

 

Приголомшлива якість зображення XF18mmF1.4 R LM WR ідеально доповнюється прекрасним боке, створеним на F1.4 за допомогою округлених пелюсток діафрагми. Це перетину інженерії та дизайну забезпечує повний контроль над зображенням і відкриває широкий, новий світ творчості, який починається з чудового розділення, яке цей об’єктив створює між об’єктом і його фоном.

 

Для ситуацій, які вимагають більш індивідуального підходу, кільце ручного фокусування XF18mmF1.4 R LM WR забезпечує плавне рівномірне обертання від одного кінця до іншого. Це робить легким фокусування під час запису відео та вибіркове фокусування під час фотографування через призми та лупи. Незалежно від того, чи виконується це вручну чи з автофокусуванням, XF18mmF1.4 подбає про те, щоб ви були готові сфотографувати ідеальний момент, тож єдине, що вам потрібно — це опинитися в потрібному місці в потрібний час.

 

Творчість не повинна припинятися, коли починається погана погода, тому XF18mmF1.4 R LM WR повністю розроблено для захисту від негоди. Загалом вісім атмосферостійких ущільнень захищають його від пилу, вологи та температур до -10°C (14°F). Це означає, що ви можете продовжувати, коли інші змушені повернутися додому. Додавання фіксатора положення «A» на кільці діафрагми дає додатковий спокій у ті часи, коли вам дійсно потрібно поринути в мистецтво створення найкращих зображень.

 

Об’єктив XF 18mm f/1.4 R WR продовжує традицію FUJIFILM щодо компактних портативних об’єктивів із фіксованим фокусуванням для вимогливих фотографів.

Fujifilm XF 18mm f/1.4 R LM WR - на надійному сайті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Об'єктиви та інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний маркет АВС Фото. Виберіть із запропонованих варіантів Об'єктив за собівартістю. Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Fujifilm і перед вами з'явиться Об'єктиви Fujifilm. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Ніяких сумнівів як товари. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Voigtlander. Якщо з'явилися при підборі Fujifilm XF 18mm f/1.4 R LM WR Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Одесі своєчасно.

Конфігурація об'єктива 15 елементів у 9 групах
(включаючи 3 асферичних і 1 ED елемент)
Фокусна відстань f=18 мм (27 мм)
Кут огляду 76.5°
Макс. діафрагма F1.4
Хв. діафрагма F16
Контроль діафрагми
  Кількість лез 9 (закруглений отвір діафрагми)
  Розмір кроку 1/3EV (22 кроки)
Діапазон фокусування 20 см - ∞
Макс. збільшення 0,15x
Зовнішні розміри: діаметр x довжина *1 (прибл.) Ø68,8 мм х 75,6 мм
Вага *2 (прибл.) 370г
Розмір фільтра Ø62 мм