Fujifilm XF 30mm f/2.8 R LM WR Macro

Код товару: С000011316
Фото: Fujifilm XF 30mm f/2.8 R LM WR Macro

У наявності

Ціна: 25 471 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Новий стандарт якості зображення

Об'єктив XF33mmF1.4 R LM WR поєднує десятиліття прецизійної інженерії, передових технологій та ретельно налагоджених виробничих процесів, відкриваючи нову еру чудових оптичних характеристик та продуктивності для камер та об'єктивів FUJIFILM серії X. обов'язково розкриє весь потенціал ваших знімків сьогодні і в майбутньому – оцініть результати на власні очі.

Новий Стандарт

Набір об'єктивів з чудовими оптичними характеристиками Fujinon став ще ширшим завдяки XF33mmF1.4 R LM WR. Воістину універсальний світлосильний об'єктив з фіксованою фокусною відстанню. Це перший об'єктив для байонета X Mount, який точно відповідає полі зору еквівалентної фокусної відстані 50 мм. Він забезпечуватиме найвищу продуктивність кожен день протягом багатьох років.

Неперевершена якість

Об'єктив складається з 15 елементів у 10 групах, включаючи дві асферичні та три низькодисперсійні лінзи. XF33mmF1.4 R LM WR забезпечує оптимальну якість і не має аналогів точність кольору з мінімальною коматичною та хроматичною аберацією. Це забезпечує неперевершену роздільну здатність і свіжі яскраві кольори.

На всі випадки життя

При вазі менше 400 г XF33mmF1.4 R LM WR легко переносити та використовувати. Прекрасно збалансований з камерою завдяки бездоганному дизайну об'єктив ідеально підходить для будь-якого випадку.

Готовий до зйомки фото або відео

XF33mmF1.4 R LM WR використовує лінійний мотор для швидкого, точного і майже безшумного автофокусування." Дихання фокусу" також непомітно, тому об'єктив ідеально підійде для відеооператорів, які змінюють фокус під час зйомки, або фотографів, які хочуть працювати швидко, тихо та без зайвих зусиль.

Продовжуйте творити

Об'єктив XF33mmF1.4 R LM WR готовий до всього, навіть до найсуворіших умов. Він відрізняється не лише якістю оптики та точністю фокусування – його стійка до умов навколишнього середовища конструкція може витримати будь-яку погоду. Пил, волога і температура до -10°C не зашкодять йому, тому ніщо не зможе перешкодити вашому творчому процесу.

 

Fujifilm XF 30mm f/2.8 R LM WR Macro - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви або інші аксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив за собівартістю. Щоб правильно вибрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Fujifilm і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Fujifilm. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не думати про якість товарів. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими фірмами, наприклад Sony. З'явилися під час підбору Fujifilm XF 30mm f/2.8 R LM WR Macro Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення отримаєте Харкові в потрібні терміни.

Тип об'єктива Стандартний FIX
Модель XF 33 mm f/1.4 R LM WR
Функції та можливості Захист від вологи та пилу
Діаметр фільтра, мм 58
Розмір матриці APS-C
Фокусна відстань 50
Кути огляду 46,9°
Габарити 67х73,5 мм
Матеріал Метал
Матеріал корпусу  Метал
Конструкція 15 елементів у 10 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м 0,3
Мінімальна діафрагма f/16
Кількість пелюсток діафрагми 9
Вага, кг 360 г
Кріплення об'єктива (байонет) Fujifilm X
Максимальна діафрагма f/1.4
Гарантія, міс. 24
Привід автофокусування Лінійний мотор
Країна-виробник Японія
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см 13x14x15
Вага в упаковці, кг 0,71
Артикул 16719201