Cokin P 007 Infrared 720 (89B)

Код товару: К000000084
Фото: Cokin P 007 Infrared 720 (89B)

У наявності

Ціна: 1 143 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр Cokin  Р007 Infrared – один з найцікавіших світлофільтрів – інфрачервоний. ІЧ-фільтр зобов'язує фотографа вивчити деякі тонкощі інфрачервоного пейзажу та витратити деякий час перед тим, як вийде саме те, що очікується! Інфрачервону фотозйомку можна робити як на плівковий, так і цифровий фотоапарати. Для найкращих результатів використовуйте фотоштатив. Фільтри Cokin мають квадратну форму. Встановлюються у спеціальний тримач на будь-який об'єктив з різьбленням від 49мм до 82мм через різьбове адаптерне кільце.

    Дані кольорові фільтри Cokin можуть використовуватись спільно з іншими фільтрами Cokin серії P. При цьому обидва фільтри можна обертати на 180 градусів, а при використанні додаткового власника Cokin Р308 ще й обертати один одного. Це дозволяє досягати додаткових ефектів.

Cokin P 007 Infrared 720 (89B) - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Система фільтрів Cokin або інші фототовари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Система фільтрів Cokin за ринковими розцінками? Щоб легше було підібрати Система фільтрів Cokin, за допомогою зручної навігації. Введіть: Cokin і Вам будуть запропоновані різні Система фільтрів Cokin Cokin. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вироби, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Cokin. Виникли при замовленні Cokin P 007 Infrared 720 (89B) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товари отримаєте Павлограді своєчасно.