Canon EOS 5D Mark III body (из kit)

    Категорія товарів знаходиться у стадії наповнення...

EOS 5D Mark III від компанії Canon – знімки найвищої якості. Вибір професіоналів

Фотокамера від уславленої компанії Canon 5D Mark III серії EOS є повнокадровою цифровою дзеркальною камерою з датчиком зображення в 22 мегапікселі, режимом зйомки відео - Full-HD та швидкістю серійної зйомки - 6 к/с.

Автоматична 61-точкова система фокусування точно і швидко широкою зоною акцентується навіть на об'єктах, які зміщені щодо центру.

Переваги пристрою

  1. автофокус 61-точковий;
  2. повнокадровий датчик «картинки»;
  3. ISO чутливість – 100-25 600, максимум – до 102 400;
  4. відео з ручним керуванням;
  5. волого- та пилозахищена конструкція;
  6. режим HDR;
  7. екран 3,2 дюйми;
  8. DIGIC 5+;
  9. зйомка серійна.

Модель body серії EOS (is kit) від компанії Canon – це сучасна дзеркальна фотокамера, якій передувала модель Mark II. Апарат оснащений матрицею full frame. Її роздільна здатність - 22.3 Мп. Вона має високий діапазон чутливості. Цікаві можливості фотозйомки. Є спеціальна кнопка Creative Photo, яка полегшує обробку картинки прямо в кадрі. Гранична роздільна здатність відео – 1080. Також можна здійснювати контроль звуку за допомогою навушників.

Модель III body – новий син впливової та авторитетної сім'ї дзеркальних камер компанії Canon. Апарат вміщує у собі високі традиційні характеристики та чудову швидкість зйомки (серійної). Вражають високі значення ISO. Пристрій дуже доброзичливий, особливо коли мова заходить про ручні налаштування. Вручну можна налаштовувати все від звукової доріжки до частоти кадрів. Камера з CMOS-датчиком і процесором DIGIC 5+ створює яскраві деталізовані зображення навіть у приміщенні, що не освітлюється або залитим сонячним промінням. Важко уявити, але камера виробляє 16 270 кадрів поспіль при використанні серійної зйомки. Швидкість кадрів – 6 за секунду. Завдяки цій особливості фотоапарат є найкращим помічником у створенні Stop-motion роликів. Якість запису – висока. Здійснюється запис на картку пам'яті, яка підтримує UDMA 7. Пристрій розрахований на якісну зйомку. Якщо використовувати об'єктиви з ряду Canon EF можна створювати відео кінематографічного рівня. Не лише якістю зображення бере ця камера, а й відмінною якістю запису стереозвуку з частотою 48 КГц. Пристрій оснащений стандартними роз'ємами для приєднання пристроїв інших виробників – мікрофона, навушників.

Модель III body серії EOS 5D із гарантією. Корпус пристрою виготовлений з легкого магнієвого сплаву, який забезпечує надійність і міцність. Спеціальна конструкція захищає від атмосферного впливу. Гарантія на товар поширюється на 2 роки.

Модель III kit 24-105 f/4L IS USM має у своєму розпорядженні офіційну гарантію від компанії Canon. Апарат для професіоналів має найпотужнішу оптику - легкий об'єктив серії L - EF 24-105 f/4L IS USM з режимом стабілізації зображення. Він захищений від попадання бруду. Ідеально підходить для зйомок спортивних та громадських заходів, оскільки в такі моменти під рукою має бути мобільний та компактний об'єктив. Зменшити розмитість зображення під час струсу камери дозволяють стабілізатори. Автофокус дає чудову якість «картинки» при збереженні діапазону фокусування об'єктива. Простежується чудова інтеграція фотоапарата та об'єктива. Останній передає дані про дистанцію та створює сумісність із затвором. Кільця ущільнювачів сприяють використанню фотоапарата за будь-яких погодних умов. Гарантійний термін поширюється на 24 місяці.

Фотокамера від відомого виробника Canon - це створення детальних якісних знімків. Отримані зображення відрізняються яскравими, природними кольорами та найтоншими деталями навіть при зйомці в тінистих або надмірно освітлених місцях. Знімайте високоякісні ролики з роздільною здатністю 1080р та створюйте звукову доріжку з гідними характеристиками.

Якщо ви купите камеру, то вам заздрять ваші колеги та друзі. Адже за допомогою апарату разом із захищеною оптикою можна робити шикарні кадри зі снігом та дощем. Вартість фотокамери не найнижча серед конкурентів, але важко знайти гідних конкурентів аналогічної якості і класу. Фотографам рекомендується лише подбати про аксесуари та хорошу оптику. 5D Mark III продається як у Києві, так і по всій Україні. Середня ціна EOS 5D Mark III body - 3 385 доларів, а на апарат 5D Mark III kit 24-105 f/4L IS USM - 3 660. У деяких магазинах вартість доходить до 4 429 доларів.