Canon RF 50mm f/1.8 STM

Код товару: С000010018
Фото: Canon RF 50mm f/1.8 STM

У наявності

Ціна: 7 213 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Canon RF 50mm F1.8 STM
 
Розширте свої творчі можливості та вивчіть нові навички фотозйомки з цим надкомпактним та бюджетним фікс-об'єктивом, який перевершить ваші очікування.
 
 
 
 
 

Новий стандарт

RF 50mm F1.8 STM - це невеликий, легкий та бюджетний об'єктив з високою світлосилою f/1.8, який ідеально підійде для зйомки при слабкому освітленні та творчій роботі з глибиною різкості. Завдяки новим оптичним компонентам та практично безшумному мотору STM цей об'єктив 50 мм допоможе вам створювати фотографії нового рівня.

 
 
          
 
 

Створюйте зображення високої чіткості з виразним розмитим фоном

Відтворіть vintage стиль фотографії з новим рівнем творчості, експериментуючи з різними значеннями діафрагми.

Творчість та широка діафрагма

Створюйте унікальні та виразні зображення з низькою чутливістю ISO завдяки відкритій діафрагмі f/1.8, яка забезпечує високу чіткість об'єкта зйомки, водночас створюючи приємний для ока ефект розмиття заднього плану.

 

 
  
 

Точне та тихе фокусування

Технологія STM (кроковий мотор) забезпечує плавне і практично безшумне фокусування - ідеальний вибір для створення фотографій та відео. Покриття Super Spectra на елементах об'єктива відповідає за високу якість зображення.

 
 
  
 

Компактний та легкий

Вага 160 г і довжина 40,5 мм дозволять використовувати цей надкомпактний та легкий об'єктив на повсякденній основі та встановлювати його на камери лінійки EOS R без адаптера.

Продуманий дизайн

Непомітний пристрій із загальним кільцем для фокусування та керування експозицією – цей об'єктив оснащений 7-пелюстковою круговою діафрагмою для створення ефекту боке та фокусування на відстані від 0,3 метра.

Чудовий об'єктив

RF 50mm F1.8 STM - це простий, але дуже універсальний об'єктив. Чудова чіткість, висока якість при слабкому освітленні та приголомшливий ефект боке роблять його ідеальним варіантом для роботи в різних жанрах фотографії та відео.

 
Стати ближче
Об'єктив RF 50mm F1.8 STM дозволяє фокусуватися на об'єктах на відстані до 30 см, що на 5 см менше, ніж популярна модель EF 50mm f/1.8 STM. Зображення зліва створено з об'єктивом EF 50 мм на відстані 35 см від об'єкта, а зображення праворуч - з об'єктивом RF 50mm F1.8 STM на відстані 30 см.
 
 
  
 

Canon RF 50mm f/1.8 STM - на сайті АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Об'єктив за економною ціною? Щоб максимально просто вибрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Canon і Вам будуть показані всі Об'єктиви Canon. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Lensbaby. Виникли при замовленні Canon RF 50mm f/1.8 STM Питання можна поставити нашому фахівцю. Відправляємо продукцію в Кам'янець-Подільському найшвидше.

 
Виробник Canon
Байонет Canon RF
Число пелюсток діафрагми 7
Максимальна діафрагма 1.8
Мінімальна діафрагма 22
Тип об'єктиву Стандартні
Діаметр різьблення для фільтрів 43 мм
Фокусування Автоматична
Формат сенсора Повнокадровий
Додаткові характеристики Конструкція об'єктива (елементи/групи): 6/5
Максимальне збільшення (x): 0.25
Мінімальна дистанція фокусування, м: 0.30
Кут поля зору (по горизонталі, по вертикалі, по діагоналі): 40°00′, 27°30′, 46 °00′
Габарити 69.2 x 40.5 мм
Вага 312 г
Комплект поставки Об'єктив
Пилозахисна задня кришка об'єктива RF
Кришка об'єктива E-43