Canon RF 35mm F1.8 Macro IS STM

Код товару: С000008831
Фото: Canon RF 35mm F1.8 Macro IS STM

У наявності

Ціна: 20 695 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Ширококутний об'ектив з природною перспективою

Універсальний якісний об'єктив 35 мм, який ідеально підходить для макрозйомки, а також стріт-фотографії та зйомки під час подорожей.
 

Відмінний об'єктив для...


Подорожі

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM — це відмінний широкоугольний об’єктив для портретної та вуличної зйомки, який забезпечує високу деталізацію та різкість навіть при довгому витриманні. Максимальна діафрагма f/1.8 дозволяє знімати без вспихів та інших додаткових джерел світла навіть в умовах слабкого освітлення.



Зйомка крупным планом

Об'єктив RF 35mm F1.8 MACRO IS STM забезпечує збільшення в макрорежимі до 1:2, що робить його по-справжньому універсальним. Це дозволяє легко створювати зображення з максимальним рівнем деталізації об'єктів і текстур.



Пейзажна фотографія

Якість зображення, отримане з цим фікс-об'єктом, робить його ідеальним вибором для зйомки пейзажів або створення друкованих версій великого формату для виставок. Він забезпечує високий рівень деталізації та резкости по всьому кадру.


 

Продуманий дизайн, відкриваючи нові творчі можливості
 
RF 35mm F1.8 MACRO IS STM — це портативний, легкий і простий у використанні об'єктив. Регулюйте параметри за допомогою настроюваного кола управління на об'єктиві, а також дивіться відомості, наприклад, розташування фокусування, у видоіскателі під час зйомки.
 
 
 
 
Ідеально підходить для зйомки відео
 
Система комбінованої стабілізації зображення (Combination IS) використовує як оптичний стабілізатор зображення об'єктива, так і систему електронної стабілізації камери на 5 осей для створення максимально якісних відеоматеріалів навіть під час ходьби оператора. Безшумна і швидка автофокусировка STM забезпечує плавні переходи фокуса.
 
 
 
 
Вражаючі результати в умовах слабкого освітлення
 
Широка діафрагма F1.8 доповнює технологію стабілізації зображення Dual Sensing IS, яка дозволяє знімати фотографії без розмиття із-за розсічення камери завдяки 5 ступеням стабілізації зображення.
 
 
 
Новий стандарт якості зображення
 
В об'єктиві RF 35mm F1.8 MACRO IS STM використовується покращена оптична конструкція та покриття Super Spectra. Зміцнення об'єктива RF забезпечує мінімальну відстань між датчиком зображення та об'єктивом, що дозволяє створювати четкові та різькі фотографії.
 
 
 
 
 
 
 

Canon RF 35mm F1.8 Macro IS STM - на надійному сайті АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн-каталог АВС Фото. З каталогу підберіть Об'єктив вигідно? Щоб точно підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Canon і перед вами з'явиться все Об'єктиви Canon. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не турбуватися про якість товарів. Товари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Tamron. Якщо з'явилися при підборі Canon RF 35mm F1.8 Macro IS STM Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Товари отримаєте Рівному у мінімальні терміни.

Модель
RF 35 mm f/1.8 IS Macro
Діаметр фільтра, мм
52
Розмір матрицы
Повний кадр
Фокусна відстань
35
Кути огляду
 
63°
 
 
Габарити
74,4х62,8
Конструкція
11 елементів в 9 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
0,17
Мінімальна діафрагма
f/22
Кількість лепестков діафрагми
9
Максимальна діафрагма
f/1,8
 
Вага
0,305