Nikon D7100 body

    Категорія товарів знаходиться у стадії наповнення...

Nikon D 7100.

Nikon D 7100 body має надчутливу матрицю, засновану на КМПО-технологіях, формату DX з роздільною здатністю 24, 1 Мп без низькочастотного фільтра, за допомогою якої можна отримати різкі та деталізовані фотознімки.

Апарат включає спеціальну систему EXPEED 3, яка призначена для обробки знімків і може забезпечити швидку роботу, природне відображення кольору і вдосконалене зменшення шумів.

Чутливість ISO може гарантувати продуктивність при зйомці навіть у недостатньо освітлених місцях. Чутливість можна вручну розширити до 25600 одиниць.

Завдяки цій камері ви зможете вести процес зйомки безперервно, з частотою 6 кадрів в секунду.

Наявність 2016 піксельного датчика RGB дозволяє робити точний замір для створення ідеальної експозиції, а також приводить в роботу автоматичну експозицію, автофокусування та автоматичне поєднання та правильний баланс білого для бездоганної точності.

Дана модель має жк-екран з діагоналлю 8 см і роздільною здатністю 1229 тис. пікселів, який має широкий кут огляду.

Об'єктиви NIKKOR зарекомендували себе з кращого боку та дозволяють використовувати всі переваги 24,1 Мп для створення чудових яскравих зображень.

Фотокамера має зручний корпус, вага якого 675 грам. Кришки корпусу виготовлені з якісного магнієвого сплаву, вони дуже міцні та герметичні. Всі з'єднання камери надійно захищені від потрапляння всередину пилу та вологи.

Купити Nikon D 7100 body можна в інтернет-магазині "АВС-Фото". Тут ви зможете дізнатися відповіді на всі питання, що вас цікавлять, і більш детально вивчити всі переваги даної моделі. Прийнятна ціна, високий рівень обслуговування та швидка доставка все це вам гарантує магазин “АВС-Фото”.

Ультрасучасна фотокамера Nikon D 7100 body гарантія виробника оснащена надчутливою матрицею, виконаною на основі КМПО-технологій, яка дозволяє зробити надзвичайно красиві, різкі та деталізовані знімки.

При режимі HDR у вас є можливість зробити два знімки при одному спуску затвора, які потім об'єднуються в одну деталізовану та висококонтрастну фотографію.

Безперервна зйомка при швидкості – 7 кадрів за секунду дозволяє не втратити найважливіші моменти при швидкому русі об'єктів.

Апарат оснащений видошукачем з відмінними характеристиками, що виділяється практично 100-відсотковим заповненням всього кадру та 0,94-кратним збільшенням.

Унікальна система обробки знятих кадрів – EXPEED 3 забезпечить вам швидкість роботи та точне, природне відтворення кольорової гами, а також знизить рівень шуму.

Фотокамера оснащена високоякісним РК-монітором з діагоналлю 8 см та роздільною здатністю 1229 тисяч точок, а також широким кутом огляду. Всі ці характеристики дозволяють робити оригінальні фотографії будь-якого ракурсу.

Дана модель має подвійний слот для карток пам'яті, які дозволять вам копіювати матеріал з однієї картки на іншу або робити резервну копію. Також з'явиться можливість зберігати окремо файли у форматі RAW та JPEC.

У режимі Live View можна точно і швидко встановити баланс білого за рахунок удосконаленої кнопки i.

Фотокамеру Nikon D 7100 body гарантія виробника можна придбати прямо зараз, оформивши замовлення на нашому сайті.

За допомогою потужної та ультрасучасної фотокамери Nikon D 7100 Kit AF-S DX 18-105 VR гарантія виробника ви зможете створювати надзвичайні фотографії.

Ця модель має багато функцій, які укладені у міцний корпус. Також апарат оснащений матрицею формату DX високої якості, що дозволить вам досягти найновіших вершин майстерності у зйомці. Nikon D 7100 Kit Af-S DX 18-105 VR гарантія виробника не задіє свій оптичний низькочастотний фільтр, але по максимуму використовує можливості своєї 24,1-Мп матриці формату DX, яка забезпечує високу роздільну здатність і виключно чіткі текстури навіть з дрібними деталями. Система АФ з 51 точкою дозволить вам швидко та надточно здійснювати процес зйомки на високому професійному рівні. Цей цифровий дзеркальний фотоапарат має дві кришки, виготовлені з магнієвого сплаву, які забезпечать надійний захист від різних впливів та потрапляння всередину частинок пилу та вологи. Камера має високу швидкість фотозйомки – 6 кадрів за секунду. 1,3-кратне кадрування та підтримка чутливості ISO 100-6400 одиниць дозволить вам робити чудові знімки навіть при несприятливому освітленні.

Дзеркальну фотокамеру Nikon D 7100 Kit Af-S DX 18-105 VR гарантія виробника можна замовити в інтернет-магазині "АВС-Фото" з доставкою не тільки до Києва, але й до будь-якого міста України.