Hoya HMC UV(С) 72mm

Код товару: 15634
Фото: Hoya HMC UV(С) 72mm

У наявності

Ціна: 610 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   
 
Світлофільтри Hoya UV HMC  – це одне з економічних рішень японської компанії Hoya, які пропонуються для захисту оптики дорогих плівкових або цифрових камер. Серія HMC давно входить до асортименту компанії і добре випробувана не одним поколінням професійних фотографів. 
Три класичні шари просвітлення на кожній поверхні фільтра дуже добре справляються із завданням максимального світлопропускання: втрати становлять не більше 2% від вхідного світлового потоку. Маючи справу з Hoya, ви можете бути впевнені, що поверхні всіх шести шарів є ідеально рівними, вони не будуть створювати ефекту лінзи, погіршуючи фокусування оптичної системи вашого фотоапарата.

Абревіатура UV означає, що ви маєте справу з фільтром, що поглинає ультрафіолетові промені. Оснастивши свою фотокамеру Hoya HMC UV(C), ви можете сміливо знімати гірські та морські пейзажі в яскраві сонячні дні, оскільки поглинання ультрафіолету допоможе зробити ваші знімки чіткішими. Маркування UV(0) повідомить вам про те, що скло, що поглинає ультрафіолет, містить залізисті домішки, а UV(C) - що цих домішок у склі немає, а поглинання відбувається в додатковому шарі просвітлення. Крім цього, фільтр не страшні ні відбитки пальців, ні погана погода у вигляді дощу та снігу.

Як і у всіх інших світлофільтрів від Hoya, алюмінієва оправа UV HMC має спеціальну насічку для зручності встановлення. Алюміній як основний матеріал оправи був обраний виробником не випадково. Цей м'який метал прийме на себе удар, деформуючись, він захистить дорогу оптику від пошкоджень краще, ніж, скажімо, жорсткіша бронза.
 
Примітка
(С) – застосовується прозоре скло, без залізистих домішок із нанесеним просвітленням, яке відсікає ультрафіолет.
(0) – застосовуються стекла, які поглинають ультрафіолетове світло за рахунок того, що скло включає залізисті домішки.

Hoya HMC UV(С) 72mm - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Фільтри А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн-каталог АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фільтр на вигідних умовах. Щоб простіше було підібрати Фільтр, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Hoya і перед вами будуть усі Фільтри Hoya. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не сумніватися як товар. Всі фотототовари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Heliopan. Виникли при покупці Hoya HMC UV(С) 72mm Питання можна прояснити у наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Черкасах в необхідні терміни.

Серія HMC UV(C)
Тип фільтра Захисний UV
Діаметр фільтра 72 мм
Товщина оправи 5 мм
Пропускання світла 97%
Тип скла Прозоре скло
Країна виробництва Філіппіни