Marumi 58mm DHG Super UV (L390)

Код товару: 13635
Фото: Marumi 58mm DHG Super UV (L390)

У наявності

Ціна: 1 047 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр Marumi DHG Super UV відноситься до нового покоління HIGH-TECH світлофільтрів для цифрової фототехніки.

Розсіювання в атмосфері ультрафіолетового випромінювання може призводити до різних дефектів зображення, у тому числі до появи «димки» під час зйомки віддалених об'єктів та зниження різкості знімка. Світлофільтри Marumi DHG Super UV мають спеціальне двостороннє просвітлення, що повністю усуває ультрафіолетові промені з довгою хвилі 390 Нм і менше, дозволяючи отримати чітке та контрастне зображення, ідентичне тому, яке бачить людське око. Втрати світла відбитого від поверхні світлофільтру становлять менше 0,5% – такі показники роблять світлофільтр Marumi DHG Super UV незамінним для цифрової фотографії.

Просвітлення DHG Super має дуже міцний зовнішній захисний шар, який захищає фільтр від подряпин, а також має водо- та брудовідштовхуючий ефект. Будь-які забруднення на світлофільтрі Marumi DHG Super UV легко видаляються за допомогою серветки.

Світлофільтри  Marumi DHG Super UV виготовлені із надтонкого та міцного оптичного скла, закріпленого через герметичну прокладку, тонка оправа дозволяє використовувати понад ширококутні об'єктиви. Оправа та торцева частина світлофільтра покриті спеціальним нітридним чорнінням, яке усуває будь-які внутрішні переображення.

 

 

Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.

Marumi 58mm DHG Super UV (L390) - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Фільтри або інші елементи фотототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Фільтр за собівартістю. Щоб правильно вибрати Фільтр, за допомогою зручної навігації. Введіть: Marumi і Ви побачите список з Фільтри Marumi. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими компаніями, наприклад Canon. З'явилися під час підбору Marumi 58mm DHG Super UV (L390) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Краматорську в швидкі терміни.