Canon Extender EF 2x III 4410B005

Код товару: С000002794
Фото: Canon Extender EF 2x III 4410B005

У наявності

Ціна: 21 202 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

26 серпня 2010 р. – Компанія Canon представляє екстендер для своїх нових супертелеоб'єктивів серії L. Створений для фотожурналістів, а також фотографів, що знімають природу та спортивні заходи, яким потрібно наблизити віддалені та складні для зйомки об'єкти, екстендер EF 1.4x III збільшує фокус в 1,4 рази, при цьому зберігаючи чудову якість зображень. Щоб гарантувати найкращу якість фотографій за будь-яких умов, він забезпечує підвищений захист від впливу навколишнього середовища, а також вдосконалену оптику та покращену передачу даних між об'єктивом та камерою.

Властивості

Професійна якість зображень Canon
Цей новий екстендер дозволяє професійним фотографам знімати віддалені об'єкти без необхідності брати кілька важких об'єктивів, гарантуючи при цьому безкомпромісну якість зображень. Екстендер EF 1.4x III має три групи лінз із семи елементів, забезпечуючи підвищену оптичну продуктивність. В оптичних елементах використовується розроблене компанією Canon покриття Super Spectra, що усуває відблиски та паразитні відображення, щоб звести до мінімуму необхідність подальшої обробки зображень. Нове флюоритове покриття на передніх і задніх елементах значно полегшує видалення плям, залишених водою або пальцями, в порівнянні зі звичайними покриттями.

Щоб забезпечити точну передачу даних про зображення між об'єктивом і камерою, у моделі реалізований інтегрований процесор, що гарантує повноту всієї інформації про фокусування, вимірювання та ідентифікацію знімка, що дозволяє створювати чіткі фотографії з правильною експозицією. У поєднанні з новітньою лінійкою висококласних об'єктивів Canon серії L цей екстендер підвищує точність автофокусування в порівнянні з попередніми моделями і дає професіоналам можливість отримувати чіткі кадри об'єктів, що навіть рухаються.

Вища ефективність

Екстендер EF 1.4x III дозволяє використовувати всі переваги новітніх об'єктивів серії L та забезпечує помітне підвищення ефективності порівняно з попередніми моделями. Точний механізм фіксації та роз'єднання забезпечує легке та швидке прикріплення екстендера, скорочуючи час, протягом якого камера та об'єктив піддаються впливу зовнішнього середовища. Екстендер має виняткову якість конструкції, характерну для професійних продуктів Canon, і є пило- та вологостійким, завдяки чому фотографи можуть використовувати його в найсуворіших умовах зйомки.

 

 

Canon Extender EF 2x III 4410B005 - на кращому сайті abcphoto. Якщо потрібно придбати Екстендери або інші фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Виберіть із асортименту Екстендер за гарною ціною? Щоб правильно вибрати Екстендер, за допомогою навігації. Введіть: Canon і Вам будуть показані всі Екстендери Canon. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не перейматися якістю товарів. Вся фототехніка з нашого каталогу випускають відомі виробники, наприклад Canon. Виникли при підборі Canon Extender EF 2x III 4410B005 Питання можна поставити нашому фахівцю. Товар можна отримати в Луцьку в швидкі терміни.

Конструкція об'єктива (елементи/групи) 9/5
Водо-/пиленепроникний корпус є¹
Макс. діаметр x довжина (мм): 72.0 х 52.7 мм
Вага (г) 325
М'який футляр LP811

Водо-/пиленепроникний корпус

¹ Водо-/пиленепроникні лінзи закріплені на гумовому кільці кріплення об'єктива, що може спричинити незначне стирання кріплення камери. Це ніяк не відбивається на якості роботи об'єктива та камери.