Canon Extender RF 2x 4114C005

Код товару: С000009656
Фото: Canon Extender RF 2x 4114C005

У наявності

Ціна: 32 999 25 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Extender RF 2x
 
Збільште діапазон фокусних відстаней об'єктива ще більше з екстендером 2x, який призначений для об'єктивів лінійки RF та дозволить зберегти якість зображення та швидку взаємодію камери та об'єктива.
 
Завжди у центрі подій
 
Extender RF 2x стане ідеальним вибором для любителів та професіоналів, які хочуть розширити можливості своїх об'єктивів RF. Збільшення діапазону фокусних відстаней вдвічі дозволить використовувати ці об'єктиви для створення репортажів, а також зйомки диких тварин та спортивних подій.
 
Більш широкий діапазон без втрати якості
 
Цей екстендер використовує скляні елементи з високими рефракційними та низькими дисперсійними властивостями, що забезпечує контроль над кривизною поля та хроматичними абераціями, зберігаючи максимальну якість зображення при додатковому збільшенні.
 
Поліпшений дизайн оптичного елемента
 
Спеціальні покриття та 3-шарова комбінована лінза дозволяють екстендеру усувати двоїння зображення за рахунок мінімального контакту поверхонь із повітрям.
 
Створено для екстремальних умов
 
Зовнішня частина корпусу покрита тим же білим матеріалом для захисту від перегріву, що і RF100-500mm об'єктиви F4.5-7.1L IS USM і RF 70-200mm, що забезпечує максимальну продуктивність в умовах високих температур.
 
 
 

Canon Extender RF 2x 4114C005 - на сайті магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. Виберіть із асортименту Об'єктив вигідно? Щоб запросто підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Canon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Canon. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фототовари, представлені у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Sony. Якщо виникли під час вибору Canon Extender RF 2x 4114C005 Питання можна прояснити у наших фахівців. Відправляємо продукцію в Кривому Розі найшвидше.

Розмір зображення
Повнокадрові камери
Конструкція об'єктива (елементи/групи)
9/5
Водо-/пиленепроникний корпус
Так
Макс. діаметр x довжина
71,2 x 39,3 мм
Вага
340 г
Кришка об'єктива
Кришка екстендеру RF
Футляр/кришка об'єктива
LP811
Кришка задньої частини
Пилозахисна кришка об'єктива RF
Сумісність із екстендерами
Несумісно