Power Plant Selfie ISM-13 с блоком дистанционного управления

Код товару: К000000639
Фото: Power Plant Selfie ISM-13 с блоком дистанционного управления

Нема в наявності

Ціна: 219 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Бурхливий розвиток у світі техніки приніс у нашу сучасність багато нових gadget's, з якими і з'явилося поняття селфі-унікальність фотопортрета, при якому ви можете самі себе фоткати на камеру. Більшість населення всіх країн вилагоджують селфі в соціальних мережах: Instagram, VK, Facebook, так далі, і заробляють 1000 like's, адже це незвичайно, прикольно, весело. Більшість розуміють, що робити найкрутіші автопортрети, можливо лише з цією чарівною паличкою (моноподом) для селфі, також всім відомий, як-селфі-палиця. Унікальний, але також простий пристрій, який дозволяє робити фотографії самого себе. Ми надаємо вам не тільки якість, а й гаджет, що дозволяє робити фотографії себе з далекої відстані більше відстані витягнутої руки, з унікальних кутів і ракурсів. Так само можете, в кадр захопити людей, які позують з вами разом, і за великого бажання, величезну панораму заднього плану. Тільки за допомогою цього пристрою ви зможете знімати найяскравіші моменти, що відбуваються у вашому житті. Це дуже зручна і надійна новинка, оскільки ця палиця робиться: з металу, пластику, має будову так званої піраміди (телескопічне), її можна помістити в кишеню, адже важить вона лише кілька сотень грам, а також зручна у складеному вигляді, покрита пінкою гумова рукоятка запобігає ковзанню в руці. З одного боку палиці зручна ручка, яка чудово лежить в руці фотографа, з іншого-гніздо, для мобільного, або будь-якої камери. Практично всі моделі моноподів, що підтримують Bluetooth, з питанням "НАВІЩО?" ми вам відповімо, щоб ви могли на відстані розпоряджалися своїм пристроєм на всі 100%. Почали випускати моделі, зручніші з дзеркалом, щоб моменталіст міг побачити, яке ж вийде фото.
Деякі фотолюбителі задаються питанням: «та кому взагалі потрібна-ця палка!?» Але тут ви помиляєтеся, оскільки цей device незамінний і підійде практично кожному: Дівчатам-люблячі робити селфі, неважливо групове, чи ні, адже з цією диво-технікою, всі ваші друзі, подружки-легко поміститися в кадр! Екстремальним хлопцям, мандрівникам, адже часто буває таке, коли поруч відсутній напарник, який би вас сфотографував, на тлі мальовничих краєвидів, снігових гір, лавин та чудового довкілля.

 

У монопода є ще безліч переваг: вам не доведеться просити перехожих сфотографувати вас, так як це чудово вийде, за допомогою нашої новинки, з альтернативної кнопки фокусування, на штативі, Selfie Stick. Після покупки, не буде жалю, що та, чи інша людина, не помістилася у кадр, просто забудьте про це. Selfie-stick стане вам помічником, у зйомці відео, фото на концертах завдяки довгому власнику. Тільки з селфі-палицею, ви отримаєте надзвичайно яскраві та барвисті миті свого життєвого шляху. Вибирайте селфі-палку.
 

Power Plant Selfie ISM-13 с блоком дистанционного управления - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Моноподи А також інші фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Монопод за низькою ціною? Щоб швидко підібрати Монопод, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Power Plant і перед вами з'явиться все Моноподи Power Plant. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Як товари можна бути впевненими. Вироби, які можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Benro. Якщо з'явилися при виборі Power Plant Selfie ISM-13 с блоком дистанционного управления Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлений товар можна отримати Дніпропетровське у мінімальні терміни.

- Максимальне навантаження: 500г
- Мін. довжина: 200мм
– Макс. довжина: 980мм
- Ємність акумулятора: 60mAh
- Напруга: DC 5.0 V
- Час зарядки: 1 год
- Час очікування: 100 годин
- Частота автодина: 500 разів на секунду
- Універсальний для iOS та Android
- Сумісність ОС: android 4.0+, IOS 4.0+.
Виробник: PowerPlant
 
Комплектація:
- Монопод ISM-13: L-U-подібний пластиковий затискач з гумовими накладками
- Посібник користувача
-Кабель для заряджання
Використання: подорожі, відео-щоденники, скелелазіння, весілля, вечірки, біля моря, концерти, спортивні заходи.