Sony Надширококутна насадка Sony SEL 28mm f/2.0 FE (SEL075UWC.SYX)

Код товару: С000004459
Фото: Sony Надширококутна насадка Sony SEL 28mm f/2.0 FE (SEL075UWC.SYX)

У наявності

Ціна: 11 299 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Сверхширокий кут для створення перспективи

Цей спеціальний сверхширококутний конвертер для об'єктива FE 28 мм F2 розширює фокусну відстань до 21 мм. Цей конвертер спеціально розроблений для повнокадрового об’єктива FE 28 мм F2, тому з його допомогою можна отримати відчуття неймовірної перспективи без потенційної деталізації по всій площі кадру при зйомці на будь-яких фокусних розташуваннях — від бесконечности до мінімальної відстані фокусування — без шкоди для якості зображення. Вишуканий дизайн ідеально поєднується з об'єктивом, а його пиле- і влагозащищенная конструкція забезпечує максимальний рівень надійності.

Новая выразительность с широкой перспективой

Завдяки фокусному розташуванню 21 мм перед вами відкриваються широкі перспективи створення неймовірних панорамних кадрів при зйомці в приміщеннях і пейзажах, особливо при зйомці в повнокадровому форматі.

Технічні характеристики:

  • Конвертер для FE 28 мм F2 забезпечує кут огляду 21 мм

  • Ідеальне поєднання спеціальної оптики дизайну

  • Зручний байонетний механізм з фіксацією забезпечує надійне кріплення

  • Автоматичне визначення для створення даних EXIF

  • Пилевлагозащищенная конструкция

Sony Надширококутна насадка Sony SEL 28mm f/2.0 FE (SEL075UWC.SYX) - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Екстендери або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний маркет АВС Фото. Виберіть із запропонованих варіантів Екстендер за гарною ціною? Щоб максимально просто підібрати Екстендер, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Sony і перед вами відкриються всі необхідні для вас Екстендери Sony. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не думати про якість товарів. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу розроблені лідируючими компаніями, наприклад Canon. З'явилися при виборі Sony Надширококутна насадка Sony SEL 28mm f/2.0 FE (SEL075UWC.SYX) Питання можна прояснити у наших фахівців. Фототовари можна отримати в Чернігові у стислі строки.

Розміри (Ш x В x Г) 72 х 51 мм
Вес 267 г
Фокусне відстань (35 мм) (APS-C) 31,5 мм
Групи / елементи в об'єктиві 4/4
Кут огляду (APS-C) 68
Кут огляду (35 мм) 92
Мінімальне значення діафрагми (F) 22
Коефіцієнт збільшення 0,15 (AF); 0,20 (MF)
Мінімальна дистанція фокусування 0,24 (AF); 0,20 (MF)