Manfrotto MB PL-CC-191

Код товару: С000005680
Фото: Manfrotto MB PL-CC-191

Нема в наявності

Ціна: 7 425 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Чохол для компактної відеокамери Pro Light CC-191 PL – оптимальне професійне рішення для захисту, перенесення та роботи з невеликими камкордерами. Захисні системи Signature Exo-Tough та CPS оберігають ваше недешеве обладнання, а продумана конструкція забезпечує швидкий доступ до камери на ходу.
Ручна поклажа
  • Ця сумка відповідає вимогам, що пред'являються до ручної поклажі (через мінливі обмеження уточніть цей момент у авіакомпанії-перевізника перед вильотом)
Змінні роздільники
  • Ці модульні та прості у використанні роздільники дозволяють вам оптимізувати внутрішній обсяг сумки, створюючи відділення, що точно підходять за розміром вашого обладнання.
Водовідштовхувальна
  • На тканину нанесене спеціальне покриття, що зберігає водонепроникність.
Система захисту камери
  • Система Manfrotto CPS – система захисту камери – спеціально розроблена та випробувана в лабораторіях, щоб гарантувати найвищий рівень захисту та опір ударам там, де це дійсно важливо.
Гарантія на сумки Manfrotto для професіоналів та любителів
Сумісність із візком
  • Ця сумка сумісна з візком (продається окремо) - проста, але геніальна система, що дозволяє вам везти цю сумку або навіть кілька сумок відразу на колесах. Для зберігання або обслуговування візок знімається.

 

Manfrotto MB PL-CC-191 - у віртуальному маркеті abcphoto. Якщо потрібно придбати Сумки для фото-відео техніки та інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Сумка з хорошими знижками. Щоб вам простіше було підібрати Сумка, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Manfrotto і перед вами будуть усі Сумки для фото-відео техніки Manfrotto. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Fancier. З'явилися під час замовлення Manfrotto MB PL-CC-191 Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари можна забрати в Україні максимально швидко.

Вага 1.08 kg
Зовнішня высота (В) 24 cm
Зовнішня довжина (Д) 44 cm
Зовнішня ширина (Ш) 24 cm
Висота основного внутрішнього відділення  (В) 17 cm
Довжина основного внутрішнього відділення  (Д) 40 cm
Колір black
Ширина основного внутрішнього відділення  (Ш) 20 cm