Lowepro Adventura TLZ 30 III Black (LP37454-PWW)

Код товару: С000011642
Фото: Lowepro Adventura TLZ 30 III Black (LP37454-PWW)

У наявності

Ціна: 1 990 грн

Гарантія

60 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Lowepro Adventura TLZ 30 III з її легкою та міцною конструкцією була модернізована з використанням перероблених та пофарбованих тканин.
 
- На 84% складається з перероблених та пофарбованих у розчині тканин.
- Підходить для повнокадрової бездзеркальної камери зі стандартним зум-об'єктивом
- Регульований/знімний плечовий ремінь та вбудована петля для ременя
- Міцна, виготовлена на індивідуальне замовлення основа, що не містить ПВХ, захищає спорядження від ударів.
- Має внутрішню кишеню для карти пам'яті і бічна кишеня, що розширюється.
 
Сумка Lowepro Adventura TLZ 30 III чорна (LP37454-PWW)
 
Популярна колекція сумок для фотоапаратів Lowepro Adventura поповнилася лінією Lowepro Green, що означає, що тепер вона зроблена з переробленої та пофарбованої тканини! Абсолютно нова Lowepro Adventura III завжди готова до будь-яких пригод, забезпечуючи захист вашої фототехніки у компактному та зручному корпусі.
 
Ідеально підходить для носіння повнокадрових бездзеркальних камер зі стандартними зум-об'єктивами, як Sony Alpha 7 Series або Canon RP. Внутрішні кишені також відмінно підходять для зберігання карт пам'яті, а сітчаста кишеня, що розширюється, зовні відмінно підходить для додаткових аксесуарів. Цю компактну сумку для фотоапарата можна легко прикріпити до петлі для ременя або носити на плечі за допомогою ременя, що знімається. Зручно та екологічно.
Lowepro Adventura TLZ 30 III на 85 % складається з перероблених та пофарбованих у розчині тканин, що дозволяє скоротити витрату води та негативний вплив на навколишнє середовище. Цей відсоток на 63 % складається з перероблених тканин, включаючи всі тканини, лямки, кріплення, стрічки для застібок-блискавок, шнури та сітки, а також 22 % пофарбованих у розчині тканин, що використовуються для виготовлення кожної сумки.
(Цей показник вимірюється відповідно до стандарту GRI 301-2 у відсотках від використаної переробленої/забарвленої пряжі по відношенню до загальної ваги пряжі.)
 
Lowepro Adventura TLZ 30 III забезпечує надійний захист камери та об'єктива, її можна зберігати у великих сумках або носити на знімному/регульованому плечовому ремені з нековзною накладкою. В комплект входить вбудована петля для ременя, а міцна лита основа без ПВХ захищає ваше спорядження від вологи, стирання та ударів.
 
 
 

Lowepro Adventura TLZ 30 III Black (LP37454-PWW) - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний маркет abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Сумка З вигодами для себе? Щоб вам простіше було вибрати Сумка, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Lowepro і Ви побачите список з Сумки для фото-відео техніки Lowepro. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість деталей можна не хвилюватися. Вироби, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Vanguard. Виникли при виборі Lowepro Adventura TLZ 30 III Black (LP37454-PWW) Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення отримаєте Кривому Розі в необхідні терміни.

Вміщує Ідеально підходить для носіння повнокадрових бездзеркальних камер зі стандартними зум-об'єктивами, таких як Sony Alpha 7 Series або Canon RP
Матеріал Поліестер
Вага 0,21 кг
Зовнішні розміри 18 х 13,5 х 20 см
Внутрішні розміри 14 х 10 х 17 см
Код LP37454-PWW
Виробник Lowepro
Країна виробництва США
Призначення Фотокамери, Об'єктиви , Відеокамери, Екшн-камери
Категорія Сумки для фото
Сумісність Canon, Fujifilm, Nikon, Olympus, Panasonic, Samyang, Sony